ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Μπλε» και Παπούλια... πιάνουν φωτιά

Οι «Μπλε» και οι «Zand The Band» της Εβελίνας Παπούλια συναντιούνται κάθε Τετάρτη βράδυ στο «Love Casual Lining» στην περιοχή του Βυζαντίου Θεσσαλονίκης..

H Tζώρτζια και η Εβελίνα Παπούλια, εμφανίζονται κάθε Τετάρτη βράδυ στο «Love Casual Lining»
H Tζώρτζια και η Εβελίνα Παπούλια, εμφανίζονται κάθε Τετάρτη βράδυ στο «Love Casual Lining»
Οι «Μπλε» και οι «Zand The Band» της Εβελίνας Παπούλια συναντιούνται κάθε Τετάρτη βράδυ στο «Love Casual Lining» στην περιοχή του Βυζαντίου Θεσσαλονίκης. Δεκαπέντε μουσικοί - καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού επί σκηνής και εναλλάσσουν τα τραγούδια των «Μπλε» με γνωστές επιτυχίες από τη δεκαετία του '60 έως και σήμερα, σε ένα ταξίδι με μοναδικό σκοπό να περάσουν αυτοί καλά? και εμείς καλύτερα!
Τα πλατινένια και χρυσά άλμπουμ και οι εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες έχουν καθιερώσει τους «Μπλε» ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα με ιδιαίτερο ήχο και μοναδική αισθητική... Τραγούδια τους, όπως τα «Φοβάμαι», «Νιώθω ενοχές», «Πιάνω φωτιά», «Τον ίδιο τον Θεό», «Κόκκινο φιλί», «Δεν Θέλω», «Μια φορά κι έναν καιρό» και πολλά άλλα..., ακούγονται με διαχρονική συνέχεια και τα εκρηκτικά λάιβ τους καθηλώνουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή...
Οι «Zand The Band» είναι το μουσικό σχήμα που αναθεωρεί συνεχώς τον εαυτό του και έχει ξεκινήσει μια τολμηρή και δυναμική πορεία στα μουσικά δρώμενα, παρουσιάζοντας παραστάσεις όπως το θεατροποιημένο live «MuzicAll» και το «Λίγα τα λόγια σου». Με την πρωτότυπη εμφάνισή τους μας εξωθούν να μπούμε στην παρέα τους και να τραγουδήσουμε μαζί τους δυνατά.
Η εκρηκτική Τζώρτζια σε συνδυασμό με την ανατρεπτική παρουσία και την σκηνοθετική άποψη της Εβελίνας Παπούλια είναι σίγουρα μια δυνατή πρόκληση.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...