Chicago Fire.επιμένει να δελεάζει τον Χαριστέα

Το όνομά του Αγγελου Χαριστέα είναι συνυφασμένο με την επιτυχία της Εθνικής ομάδας στο Euro 2004 της Πορτογαλίας, καθώς με δικό του γκολ την έχρισε πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Το γεγονός αυτό δεν έχει ξεχαστεί... Για κάποιους μάλιστα παραμένει ζωντανό, κρατώντας τη φήμη του ψηλά και πέρα από τον Ατλαντικό. Απόδειξη το ενδιαφέρον που έχει δείξει τα..
τελευταία χρόνια και εξακολουθεί να δείχνει στον διεθνή επιθετικό η Chicago Fire. Η ομάδα, στην οποία τεχνικός διευθυντής είναι ο παλαίμαχος Ελληνοαμερικανός ποδοσφαιριστής Φρανκ Κλόπας (στην Ελλάδα αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και στον Απόλλωνα Αθηνών), παρότι είδε τις προσπάθειές της των προηγούμενων ετών να πέφτουν στο κενό, επιχείρησε και πρόσφατα να πείσει τον Χαριστέα να δεχτεί την πρότασή της.
Λίγο μετά τα Χριστούγεννα, εκπρόσωπος της ομάδας του Σικάγου επικοινώνησε με τον φορ του Παναιτωλικού προτείνοντάς του διετές συμβόλαιο (ουσιαστικά να κλείσει σ' αυτήν την καριέρα του, του έλεγαν) με ετήσιες αποδοχές περίπου 600.000 ευρώ. Σχεδόν δηλαδή τα διπλάσια απ' όσα εισπράττει από την ομάδα του Αγρινίου. Ωστόσο η απάντηση που έλαβε και πάλι ήταν αρνητική, καθώς σε καμία περίπτωση ο υψηλόσωμος φορ δεν ήθελε να φύγει μεσούσης της σεζόν από τον Παναιτωλικό, αλλά ούτε και να ξεσηκώσει την οικογένειά του για ένα υπερατλαντικό ταξίδι.
Ωστόσο, από τη Chicago Fire δεν έμειναν σ' αυτό. Ακολούθησε και δεύτερος γύρος πρέσινγκ, αυτή τη φορά προς τον εκπρόσωπο του Χαριστέα, όμως και αυτή η προσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς... Παρ' όλα αυτά οι Αμερικανοί επιμένουν...
Β. ΝΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...