Δύο νεκροί και 12 τραυματίες από φωτιά σε κτίριο στο Παρίσι

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 12 τραυματίστηκαν, οι πέντε από αυτούς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, το Σάββατο το βράδυ, όταν ξέσπασε πυρκαγιά εντός ενός παλαιού κτιρίου σε προάστιο του Παρισιού, ανέφεραν πυροσβεστικές πηγές στη γαλλική πρωτεύουσα.


Η γαλλίδα υπουργός Στέγασης, Σεσίλ Ντιφλό, που μετέβη στον τόπο της τραγωδίας, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν δύο νεκροί, πέντε σοβαρά τραυματίες και εννέα ελαφρότερα τραυματισμένοι, όλοι κάτοικοι της πολυκατοικίας.

Ο ένας από τους νεκρούς κάηκε στον 3ο όροφο, ενώ ο άλλος σκοτώθηκε πιθανότατα πηδώντας από το παράθυρο στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τις φλόγες.

Εξήντα άνθρωποι βρίσκονταν στο κτίριο τη στιγμή της φωτιάς, η οποία ξεκίνησε στις 22:10 μ.μ. τοπική ώρα (2100 GMT), στον τρίτο όροφο και εξαπλώθηκε γρήγορα στον τέταρτο, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Σχεδόν διακόσιοι πυροσβέστες έφτασαν στον τόπο της πυρκαγιάς, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 23:45 μ.μ. τοπική ώρα (22:45 GMT), σύμφωνα με τους αξιωματούχους της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Τον Ιανουάριο, από φωτιά σε διαμέρισμα, επίσης, στα προάστια του Παρισιού, πέθαναν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...