Η ομορφιά στα πιο φυσικά της H Beyonce είναι κούκλα και χωρίς μακιγιάζ

Η εσωτερική ομορφιά είναι και εξωτερική λέγανε οι παλιοί. Και η ευτυχία φαίνεται οτι είναι αρκετή για να σε κάνει να λάμπεις. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πολύ μακριά από τις εξαντρίκ εμφανίσεις που διαλέγει για τις επαγγελματικές της εμφανίσεις, είδαμε την Beyonce, στο πολύ chic εστιατόριο του Παρισιού, Septime, στο 11ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, με τον άνδρα της Jay-Z και την μικρή της κορούλα Ivy Blue.


H τραγουδίστρια έλαμπε μέσα σε ένα απλό μακό μαύρο φόρεμα, κρατούσε μια μπεζ τσάντα και φορούσε μαύρα rayban γυαλιά. Και ο άνδρας της Jay-Z ήταν casually ντυμένος με λευκό t-shirt με στάμπα και σκούρο παντελόνι, και η μικρή Ivy φαίνεται οτι αντέγραφε τον πατέρα της καθώς ήταν ντυμένη παρόμοια. Η μικρή Ivy, ήταν φιλική με όλους και πηγαινοερχόταν στο εστιατόριο. Η οικογένεια προτίμησε φυσικούς χυμούς και light πιάτα και δεν κάθησε πολύ στο εστιατόριο.

Η Beyonce, βρίσκεται στο Παρίσι καθώς συνεχίζει την παγκόσμια τουρνέ της, αλλά δείχνει ότι θέλει να αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται με τον άνδρα της και τη χαριτωμένη της κορούλα.










 phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...