H Rihanna με το μπουκάλι στο... στόμα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna ξεφεύγει μέσα από το λογαριασμό της στο twitter και αποφασίζει να δείξει την πιο... άτακτη πλευρά της!

Έτσι, η star το βράδυ της Παρασκευής τα έδωσε όλα στο backstage της συναυλίας της στο Atlantic City.


Η τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της μερικές φωτογραφίες που ενισχύουν τη φήμη που έχει ότι είναι... κακό και άτακτο κορίτσι!

Πρώτα, ανήρτησε μια φωτογραφίες της στην οποία η RiRi φαίνεται να φοράει ένα λεοπάρ κορμάκι που αφήνει τα πόδια της ακάλυπτα, ενώ το πρόσωπό της είναι κρυμμένο πίσω από μια μάσκα τίγρη! Με λεζάντα «Hello Kitty», η ποπσταρ έβγαλε προς τα έξω τη γατούλα που κρύβει μέσα της, αλλά δε σταμάτησε εκεί!
επόμενες λήψεις, η Rihanna κρατάει στο ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια της το οποίο βάζει στο στόμα της, δείχνοντας ότι είναι μόνο για εκείνη και πίνει από το στόμιό του. 'Αλλωστε, η σχέση της με τις παντός είδους καταχρήσεις είναι γνωστή και όχι μόνο δεν τις κρύβει αλλά συνήθως αυτοφωτογραφίζεται και τις μοιράζεται με τους φαν της.
Αμέσως μόλις κατέβηκε από τη σκηνή ακόμα μιας συναυλίας που ήταν sold out, η Rihanna, άρχιζε να το γιορτάζει και να τα... τσούζει, μιας και οι φωτογραφίες με το κρασί είναι τρεις στην τελευταία από τις οποίες, το μπουκάλι είναι πλέον άδειο!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...