Aston Martin CC100 Speedster Concept (2013) (Φωτό+Βίντεο)

Aston Martin γιορτάζει την εκατονταετηρίδα της σε στυλ παγκόσμιας κλάσης με το ντεμπούτο του εξαιρετικού Aston Martin CC100 Concept Speedster.
Δημιουργήθηκε ως ένα εκπληκτικό εορτασμό των 100 η μεγάλη Βρετανική μάρκα χρόνια των αθλητικών αριστείας αυτοκινήτων το εφάπαξ CC100 μοιάζει τόσο με το παρελθόν και το DBR1 - μεγαλύτερο αθλητικό θρίαμβο Aston Martin του στην πίστα - και στο μέλλον με πειράγματα αναλαμπές της, των πιθανών μελλοντικών κατεύθυνση του σχεδιασμού.



Ο 6.0-λίτρων V12-powered πρωτότυπο αυτοκίνητο έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του με τη συμπλήρωση ενός γύρου του διάσημου Nordschleife στο ADAC Γερμανίας Ώρες Zurich 24 του Nürburgring αγώνα. Είναι λείανση το κύκλωμα μαζί με το 1.000 χιλιόμετρα κούρσα-νίκη 1959 DBR1 με αγώνες Βρετανός θρύλος Sir Stirling Moss στο τιμόνι. Είναι η πιο απτή έκφραση ακόμη ενός χρόνου της μάρκας 2013 εκατονταετηρίδας γιορτές.

Ελεγχθεί από δεκάδες χιλιάδες τυχερούς θεατές στη Γερμανία, η ρίζα speedster οδηγείται σήμερα από Aston Martin CEO Dr Ulrich Bez. Είπε: «CC100 είναι η επιτομή του κάθε τι που είναι μεγάλη για την Aston Martin Αντιπροσωπεύει φανταστική αθλητική κληρονομιά μας, εξαιρετική ικανότητα σχεδιασμού μας, εξαιρετική μηχανική τεχνογνωσία μας και, πάνω απ 'όλα, περιπετειώδες πνεύμα μας.!

"Έχω το παρατσούκλι« DBR100 », λόγω της συγγένειας του με τις μεγάλες 1959 φυλή βραβευμένος με αυτοκίνητα και, φυσικά, επέτειο των 100 χρόνων μας το 2013.

"Αλλά αυτό το αυτοκίνητο είναι περισσότερο, ακόμη, από ό, τι« δώρο γενεθλίων », ένα απλό για τον εαυτό μας: δείχνει ότι η ψυχή της Aston Martin - το πράγμα που μας διαφοροποιεί από όλους τους άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων εκεί έξω - είναι τόσο ισχυρό όσο ποτέ και έχω πολύ ελπίζω ότι ο καθένας που πιάνει μια γεύση από αυτό στο Nürburgring σήμερα απολαμβάνει τη δουν. "Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σε λιγότερους από έξι μήνες στα κεντρικά γραφεία της Aston Martin στο Gaydon, σε συνεργασία με τους βασικούς προμηθευτές Multimatic Inc, υπό την ηγεσία των Ειδικών Έργων και Διευθυντής Αγωνιστικού David King, το τελειωμένο βλέμμα του διθέσιου CC100 είναι το έργο του Διευθυντή Σχεδιασμού Marek Reichman εργάζονται παράλληλα κορυφαίος σχεδιαστής εξωτερικού σχεδιασμού της μάρκας Miles Nurnberger.
Miles εξήγησε: «Η σύντομη ήταν πολύ απλή, αλλά εξαιρετικά δοκιμή: να δημιουργήσουμε κάτι που αντανακλά τα 100 χρόνια της Aston Martin κληρονομιάς και σηματοδοτεί το μέλλον της μάρκας.
«Η ιδέα της μια εικονική έννοια speedster που γνέφει στο Le Mans - και Nürburgring - κερδίζοντας αυτοκίνητα του 1959 ήρθε σύντομα, και είχαμε απόλυτη ελευθερία να διαμορφώσουν αυτό το αυτοκίνητο."
Marek Reichman, δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα στο Gaydon για τη δημιουργία αυτής της ξεχωριστής έννοιας σπορ αυτοκίνητο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
«Η ανάγκη για τη δημιουργία ενός πραγματικά ταιριαστός φόρος τιμής στα 100 χρόνια της μάρκας Aston Martin έφερε τη δημιουργικότητα και το ταλέντο που κάνει Aston Martin τέτοια εξαιρετική κατασκευάστρια σπορ αυτοκινήτων πολυτελείας."
Μέτρηση σχεδόν τέσσερα και μισό μ. μύτη μέχρι την ουρά, και πάνω από δύο μέτρα πλάτος (περιλαμβάνονται τα κάτοπτρα), η Speedster Concept σώμα είναι ένα κλασικό παράδειγμα της σχεδόν απείρως ευέλικτη φύση του εμπορικού σήματος της Aston Martin Κάθετη Οριζόντια φιλοσοφία της μηχανικής.
Με ένα αμάξωμα και το εσωτερικό κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, εξοπλιστεί και παρέχονται από χαμηλό όγκο Multimatic ειδικούς, η Aston Martin CC100 χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά AM11 ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας βενζίνης συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο υδραυλικά ενεργοποιείται αυτοματοποιημένο σειριακό κιβώτιο. Ελέγχεται μέσω διεύθυνσης κουπί στήλη-mounted βάρδιες μεγάλη ελαφρύ »προσφέρει πραγματικά αθλητικές αλλαγές ταιριάζει απόλυτα με τη φύση track εστιασμένη του Speedster.
Το σύστημα μετάδοσης που θα τροφοδοτήσει την Aston Martin CC100 από το υπόλοιπο 62 mph σε λίγο περισσότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 180 mph.
Ο Δρ Bez πρόσθεσε: «Το μέλλον της Aston Martin είναι, ξεκάθαρα, πιο συναρπαστικό τώρα από ό, τι ίσως σε οποιαδήποτε στιγμή στην ιστορία της και ανυπομονώ να δω τον ενθουσιασμό και την αναμονή ότι CC100 δημιουργεί μεταξύ των ιδιοκτητών Aston Martin και τους λάτρεις σε όλο τον κόσμο."


























ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...