ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΤΑΟΥΠ- Τετ α τετ Μελισσανίδη-Τσιάρτα για τον φορ .

Στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη βρέθηκε χθες αργά το βράδυ ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης και μάνατζερ συζήτησε με τον «τίγρη» την απόφαση για την απόκτηση ή όχι του Ολλανδού επιθετικού Τζακ Τάουπ. Ο Τσιάρτας είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον 30χρονο φορ, τον πρότεινε στην ΑΕΚ και περιμένει να δει αν ο Μελισσανίδης θα ανάψει το πράσινο φως για την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος.


Αποφασίζουν στην ΑΕΚ για Τζακ Τάουπ

Δημοσίευμα από το Αζερμπαϊτζάν και συγκεκριμένα του azerisport.com ανέφερε χθες ότι ο Τζακ Τάουπ απέρριψε πρόταση της Αζάρ Λάνκαραν εξαιτίας της ΑΕΚ. Στο ρεπορτάζ μάλιστα αναφερόταν ότι ο 30χρονος Ολλανδός επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ενωση. Το θέμα είναι η Ενωση θα αποφασίσει να ασχοληθεί επίσημα με την περίπτωσή του, η οποία εξετάζεται προσεχτικά. Ο Ολλανδός επιθετικός προτίθεται να εξαντλήσει τα περιθώρια, τα οποία, όμως, δεν θα είναι πέραν των 10 ημερών. Στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Νίκο Λυμπερόπουλο το απόγευμα στα γραφεία του σωματείου στα Σπάτα θα κριθεί οριστικά η τύχη της μεταγραφής του Ολλανδού επιθετικού.

Στη μεταγραφική λίστα και ο Τσίγκας

Η αναζήτηση ενός φορ συνεχίζεται στην Ενωση και οι λύσεις που εξετάζονται είναι αρκετές. Σε αυτήν τη θέση έχουν ρίξει όλο το βάρος οι άνθρωποι της ομάδας και μία ακόμα από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Θανάση Τσίγκα. Ο 31χρονος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Λάρισα, στην οποία αγωνίστηκε φέτος με 29 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πείρα από όλες τις κατηγορίες της Ελλάδας και αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για την επιθετική γραμμή των «κιτρινόμαυρων». Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει κάνει μία πρώτη αναγνωριστική επαφή με τον έμπειρο επιθετικό, χωρίς να του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...