ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ 1/8 ΚΑΙ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2/8 Σε διήμερο κινητοποιήσεων προχωρά η ΑΔΕΔΥ

Παναττική στάση εργασίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου και 24ωρη παναττική απεργία, την Παρασκευή, 2 Αυγούστου αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ η εκτελεστική επιτροπή της οποίας είχε συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το πειθαρχικό δίκαιο
των δημοσίων υπαλλήλων, ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή του υφιστάμενου πλαισίου της αυτοδίκαιης αργίας, καθώς και το πρόγραμμα κινητικότητας στο Δημόσιο.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, μετά από ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημόσιου, αποφάσισε να προχωρήσει όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «σε νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στη σφαγιαστική πολιτική των έμμεσων και άμεσων, παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων, που υλοποιεί η κυβέρνηση, αλλά και στο σχεδιασμό ενταφιασμού των ΟΤΑ, της Δημόσιας Παιδείας και της Υγείας, που σχεδιάζει με το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων».

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

1. Παναττική στάση εργασίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου, από τις 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.00 το μεσημέρι και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών.

2. Πραγματοποίηση 24ωρης παναττικής απεργίας την Παρασκευή, 2 Αυγούστου, με συγκέντρωση στις 10.30 στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15).
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...