Δισκογραφικό ντεμπούτο για την Σελένα Γκόμεζ-(Φωτό+Βίντεο)

Η Σελένα Γκόμεζ, το αστέρι της Ντίσνεϊ, μεγάλωσε. Έκλεισε τα 21 της και τώρα κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο. Η πρώτη της δουλειά έχει τίτλο «Stars Dance» και τα κομμάτια που περιλαμβάνει έχουν ηλεκτροπόπ χαρακτήρα και χαρούμενη διάθεση.

Σύμφωνα με την Γκόμεζ, τα τραγούδια αντανακλούν πώς αισθανόταν την τελευταία χρονιά και κυρίως τη σχέση της και στη συνέχεια το χωρισμό της από τον Τζάστιν Μπίμπερ.


«Όλος ο δίσκος έχει να κάνει με το ότι έγινα γυναίκα και ήθελα να ανακαλύψω νέα πράγματα. Ότι αισθάνομαι πολύ καλά στο σώμα μου και έχω τρομερή αυτοπεποίθηση. Σε αυτό αναφέρεται ο δίσκος» αναφέρει η τραγουδίστρια.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται και η μεγάλη επιτυχία, «Come & Get it», που γράφτηκε από τους Έστερ Ντιν και Σταργκέιτ, τακτικούς συνεργάτες της Ριάνα.

«Όταν άκουσα το «Come &Get It» και άκουσα και τον υπόλοιπο δίσκο, αισθάνθηκα ότι ταιριάζουν, γι’ αυτό και τα έβαλα μαζί. Έχει λογική, γιατί είναι λίγο πιο αργό, έχει ρυθμό και αρέσει πολύ στον κόσμο. Έχουν έρθει τόσοι πολλοί για να μου πουν: Δεν ήξερα ότι τραγουδάς αυτό το κομμάτι. Είναι λίγο διαφορετικό από αυτά που μας έχεις συνηθίσει. Αυτό είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Αυτό είναι που θέλεις να κάνεις ως μουσικός: να επανεφεύρεις τον εαυτό σου» αναφέρει η νεαρή μουσικός.

Οι βασικές επιρροές για την Γκόμεζ σ’ αυτή την πρώτη της προσωπική δουλειά ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σκράιλεξ.

Η Σελένα Γκόμεζ ετοιμάζεται τώρα για μια παγκόσμια περιοδεία, όπου θα παρουσιάσει τον καινούργιο της δίσκο «Stars Dance», ο οποίος κυκλοφόρησε στις 19 Ιουλίου.

Η περιοδεία ξεκινά από το Βανκούβερ στις 14 Αυγούστου και περιλαμβάνει συναυλίες σε 56 πόλεις.




ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...