Lady Gaga και Μαρίνα Αμπράμοβιτς στα στάχυα με τον Μπομπ Γουίλσον

Οι τελευταίες φωτογραφίες της, την θέλουν χωρίς make-up και με εντελώς ατημέλητο και απλό look. Δηλαδή καμία σχέση με την Lady Gaga που ξέραμε. Κουράστηκε να φοράει κοθόρνους και φορέματα από ωμό κρέας; Να βάφει τα μαλλιά της σε εκατοντάδες αποχρώσεις... ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Το κορίτσι φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας αποφάσισε να ασχοληθεί με την υψηλή τέχνη και συγκεκριμένα με την γιαγιά της performance την γνωστή Σέρβα καλλιτέχνιδα Μαρίνα Αμπράμοβιτς. Την Αμπράμοβιτς την είχε γνωρίσει στην μεγάλη έκθεση της στο Μουσείο ΜΟΜΑ της Νέας Υόρκης, όπου η Lady Gaga είχε καθίσει απέναντι από την Αμπράμοβιτς, στο γνωστό τραπέζι όπου καθόταν αμίλητη η καλλιτέχνιδα, προσκαλώντας τον κόσμο να της κάνει παρέα δύο χρόνια πριν.

Και τώρα, η Gaga υποκλίνεται στον σκηνοθέτη Μπόμπ Γουίλσον. O σκηνοθέτης (που μόλις επέστρεψε στη Νέα Υόρκη μετά την παρουσίαση του Old Woman στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Αθήνα) διοργάνωσε το Watermill Center's 20th Annual Big Bang Benefit, στα Χάμπτονς, το Σαββατο που μας πέρασε.

Η φιλανθρωπική βραδιά, ξέφυγε από τα συνηθισμένα τέτοιου τύπου γκαλά, καθώς οι καλεσμένοι κυλίστηκαν στα στάχυα (με την Gaga και την Αμπράμοβιτς να το καταδιασκεδάζουν ) και μάζεψαν συνολικά 1,8 εκατομύρια δολάρια. Gaga και Αμπράμοβιτς ανακοίνωσαν οτι σκέφτονται να συνεργαστούν πολύ σύντομα.

Ο Μπομπ Ουίλσον αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με την Gaga στο τέταρτο στούντιο άλμπουμ της ARTPOP το οποίο θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Στο τουίτερ η Lady Gaga ανακοίνωσε την ημερομηνία της κυκλοφορίας του πρώτου της σινγκλ, που θα είναι η 19η Αυγούστου.
Το νέο της σινγκλ θα το τραγουδήσει για πρώτη φορά, ζωντανά, στα μουσικά βραβεία του MTV στις 25 Αυγούστου και αυτή θα είναι η πρώτη της live εμφάνιση από το Φεβρουάριο, όταν έκανε εγχείρηση στο ισχίο.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...