Show Electric Vehicle BMW i3 (2014)-(Φωτό+Βίντεο)

Παγκόσμιες εξελίξεις όπως η κλιματική αλλαγή, η μείωση των πόρων και η αύξηση της αστικοποίησης έκκληση για νέες λύσεις.Η BMW i είναι η εξεύρεση των λύσεων αυτών.
Στην BMW i3 - η πρώτη σειρά που παράγεται από το μοντέλο BMW i - μηδενικών ρύπων σε ένα πακέτο premium αυτοκίνητο αποδεικνύεται ότι είναι μια συνταγή για γνήσια οδηγική απόλαυση.
Το πρώτο μοντέλο του BMW Group λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια προσφέρει στους πελάτες εντελώς νέα και πρωτοποριακή τρόπους για να βιώσουν την οδηγική απόλαυση, την αειφορία και τη συνδεσιμότητα στους δρόμους της πόλης. Ο σχεδιασμός οραματιστής της BMW i3 αναδεικνύει τόσο συνήθη ικανότητα της BMW αθλητικών και την αποτελεσματικότητα των τεσσάρων θέσεων με αυθεντικές σαφήνεια. Πρωτοποριακή φιλοσοφία του οχήματος του, όπως ένα διαμέρισμα των επιβατών από ανθρακονήματα ενισχυμένο πλαστικό (CFRP), συνδυάζει την ελαφρότητα, τη σταθερότητα και την ασφάλεια με εξαιρετική ευρυχωρία. Εν τω μεταξύ, τα συστήματα υποστήριξης οδηγού και υπηρεσιών μετακίνησης από την BMW Connected αυτοκίνητο και το 360 ° ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ υπηρεσίες - όλες τις ανεπτυγμένες ειδικά για BMW i - τη σειρά με μηδενικές εκπομπές αστικής κινητικότητας σε ένα συναρπαστικό καθημερινή οδηγική εμπειρία.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας κινεί την BMW i3 παράγει μέγιστη ισχύ 125 kW/170 hp και μέγιστη ροπή 250 Newton μέτρα (184 lb-ft). Στιγμιαία ισχύς της ροές στους πίσω τροχούς μέσω ενός ενιαίου-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Ο κινητήρας των πηγών ενέργειας από μπαταρίες ιόντων λιθίου αποθήκευσης ενσωματωθεί στο τμήμα ενδοδαπέδια του αυτοκινήτου. Το σημαντικά χαμηλότερο κέντρο βάρους του i3 - το αποτέλεσμα της χαμηλής, κεντρική τοποθέτηση των μπαταριών μονάδων - και ομοιόμορφη κατανομή βάρους κάνει μια συμπληρωματική συνεισφορά από την ευέλικτη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Η μπαταρία του αυτοκινήτου δίνει μια σειρά σε καθημερινές συνθήκες των 130-160 χιλιόμετρα (81-99 χλμ.) όταν είναι πλήρως φορτισμένη από ένα συμβατικό εσωτερικό πρίζα, BMW i Wallbox ή δημόσιο σταθμό φόρτισης.περισσότερα τεχνολογίκά ΕΔΩ






































πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...