Δείτε τους... serial μοντελοπνίχτες του Χόλιγουντ

Leonardo DiCaprio, Mick Jagger, Adam Levine, Johnny Depp, Richard Gere, Rod Stewart, Bruce Willis, George Clooney, Seal και Eric Clapton είναι εθισμένοι με τα μοντέλα
Οταν τα μοντέλα και οι διασημότητες συγκρούονται είναι σαν τα αστέρια να έχουν ευθυγραμμιστεί για να δημιουργήσουν ένα τέλειο και προικισμένο γενετικά ζευγάρι.
Χάρη στο «Sex and the City» έχουμε έναν όρο για τους άνδρες του Χόλιγουντ οι οποίοι φαίνεται να έχουν εθιστεί με την ιδέα να έχουν στο πλευρό τους πάντα ένα μοντέλο. Παρακάτω ακολουθούν μερικά κλασικά παραδείγματα διάσημων αρσενικών σελέμπριτι οι οποίοι έχουν ως στόχο να βγαίνουν μόνο με κορίτσια της πασαρέλας.
Leonardo DiCaprio & Gisele Bundchen
Είναι ίσως ο πιο αυθεντικός μοντελοπνίχτης. Ο Leo έχει να θυμάται τα χρόνια με τις Bar Refaeli, Gisele Bundchen και Erin Heatherton. Η ερωτική του περιπλάνηση με τα μοντέλα ξεκίνησε κάπου τη δεκαετίτα του '90 και την αρχή την είχε κάνει με την Naomi Campbell. Τώρα ο καυτός εραστής έχει δεσμός με το μονέλο της Victoria's Secret Toni Garrn. Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για το «Σύνδρομο Leonardo DiCaprio».



Mick Jagger & Jerry Hall
Ο βασικός τραγουδιστής των Rolling Stones έχει ένα αρκετά εντυπωσιακό ρόστερ με ερωμένες μοντέλα. Εδεσε τον γαϊδαρό τους με τις Bianca Jagger και Jerry Hall αφού τις παντρεύτηκε αλλά πριν από αυτές είχε κατακτήσει τις Luciana Gimenez, Carla Bruni και Janice Dickinson. Οσον αφορά την L'Wren Scott ο Mick είχε απαντήσει; Ναι, ήταν και αυτή ένα μοντέλο (που πέρασε από το κρεβάτι του θα πούμε εμείς).



Adam Levine & Anne V
Παρόλο που τώρα είναι αρραβωνιασμένος με το μοντέλο της Victoria's Secret Behati Prinsloo ο ζωηρός Adam βαδίζει στα χνάρια του Jagger αφού ανάμεσα στις κατακτήσεις του είναι οι: Anne Vyalitsyna, Nina Agdal και Angela Bellotte.



Johnny Depp & Kate Moss
Οταν συνειδητοποίησε ότι η σχέση του με την ηθοποιό Winona Ryder δεν θα κρατούσε για πάντα ο «Πειρατής» Johnny Depp το έριξε στα μοντέλα. Η σχέση του με την Kate Moss έγινε ουκ ολίγες φορές πρωτοσέλιδο στα σκανδαλοθηρικά μέσα. Λίγο πριν καταλήξει για 14 χρόνια με το μοντέλο από τη Γαλλία Vanessa Paradis ο Johnny είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με την Naomi Campbell.



Richard Gere & Cindy Crawford
Ο Gere ήταν παντρεμένος με την Cindy Crawford. Αυτές τις μέρες είναι παντρεμένος με το επίσης μοντέλο Carey Lowell. Φήμες λένε ότι είχε σχέση με την Kim Basinger όταν εκείνη ήταν μοντέλο και πολύ πριν ξεκινήσει καριέρα ηθοποιού.

Rod

Stewart & Rachel Hunter
Ξεκινώντας το μοντελοκυνήγι ο διάσημος μουσικός την πρώτη του σοβαρή σχέση την έκανε κάπου στα τέλη του '70 με την Dee Harrington. Την χώρισε για να παντρευτεί το επίσης μοντέλο Alana Stewart. Μετά το διαζύγιό τους ο Rod έβγαινε με το μοντέλο του Sports Illustrated Kelly Emberg. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τη Rachel Hunter αλλά τώρα έχει επιστρέψει στην Penny Lancaster.



Bruce Willis & Emma Heming
Το 2009 ο Willis παντρεύτηκε το μοντέλο και ηθοποιό από τη Βρετανία Emma Heming. Πριν το δεύτερο γάμο του ο ηθοποιός έβγαινε με τις Brooke Burns, Maria Bravo Rosado και Emily Sandberg και στη συνέχεια παντρεύτηκε την Demi Moore, η οποία την ημέρα του γάμου τους είχε υπογράψει με τον Elite Model Management.



George Clooney & Elisabetta Canalis
Αμετοανόητος εργένης και πιστός στα μοντέλα του. Ο Clooney που δεν λέει να νοικοκυρευτεί έχει στο ενεργητικό του σχέσεις με τις Karen Duffy, Celine Balitran, Lisa Snowdon και φυσικά την Elisabetta Canalis. Μάλιστα μετά την Canalis τα έφτιαξε με την Stacy Keibler την οποία χώρισε πριν από λίγους μήνες. Αυτό το καιρό δεν γνωρίζουμε με ποιό μοντέλο βγαίνει.



Seal & Heidi Klum
Το διαζύγιό τους απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ όπως άλωστε και η σχέση τους. Ο λόγος για τον Seal ο οποίος παντρεύτηκε την Heidi Klum αλλά πριν από εκείνη ήταν ζευγάρι με τις Tyra Banks και Tatjana Patitz. Τώρα μπορεί να είναι ανύπαντρος αλλά σίγουρα με τον κύκλο που έχει κάποιο μοντέλο τον περιτριγυρίζει.



Eric Clapton & Pattie Boyd
Το πρώτο του μοντέλο ήταν η Pattie Boyd - την οποία μάλιστα είχε κλέψει από την αγκαλιά του George Harrison. Ο Clapton την παντρεύτηκε για να τα φτιάξει με το επίσης μοντέλο από την Ιταλία Lory Del Santo το 1988. Η πιο σημαντική του σχέση με μοντέλα όμως ήταν αυτή που είναι σήμερα πρώτη κυρία της Γαλλίας και δεν είναι άλλη από την Carla Bruni.


phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...