Αποκλειστικό: Ο Σίσιτς στην ΑΕΚ! (vds) ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή, ίσως την κορυφαία για φέτος και δεδομένων των συνθηκών, βρίσκεται η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SentraGoal η Ενωση συμφώνησε σε όλα με τον γνωστό μας Μίρνε Σίσιτς και την Κυριακή αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές σε συμβόλαιο ενός χρόνου...

Πρόκειται για τον 32χρονο επιθετικό που έχει αγωνιστεί στις... μισές ομάδες της Super League και όχι μόνο.
Ο Σίσιτς ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 στην σλοβενική Ρούνταρ, το 2003 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηλυσιακού, ενώ το 2004 μεταγράφηκε στη Λάρισα και το καλοκαίρι του 2006 μεταπήδησε στον Λεβαδειακό.
Τον Ιανουάριο του 2007 δόθηκε δανεικός για 6 μήνες στον Ηρακλή, αλλά τον Ιούνιο επέστρεψε στο Λεβαδειακό, καθώς δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς. Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2008 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ύστερα από εισήγηση του Τάκη Λεμονή, όμως τον Ιανουάριο του 2009 αποδεσμεύτηκε και συνέχισε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα για ένα χρόνο, όταν και επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Τον Αύγουστο του 2010 επέστρεψε στον Ηρακλή, τη διετία 2011-13 έπαιξε στον ΟΦΗ, ενώ τελευταίος του σταθμός στην Ελλάδα ήταν ο Παναιτωλικός με τον οποίο πέρυσι στη Football League είχε 19 συμμετοχές και 6 τέρματα.
Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και η ΑΕΚ κινήθηκε άμεσα για την απόκτησή του. Με την Εθνική Σλοβενίας έχει 11 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ αυτή την περίοδο ήταν ελεύθερος και αναζητούσε ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...