Η 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΣΙΟΝ -Αλωσε το «Μπερναμπέου» μετά από 14 χρόνια η Ατλέτικο! (vds)

Και η Ατλέτικο συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο! Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κέρδισε την Ρεάλ μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά από 14 ολόκληρα χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος και έκανε το ανεπανάληπτο 7Χ7 που την διατηρεί ισόβαθμη στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Μπαρτσελόνα!


Οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν στη νίκη χάρη στο γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 11' μετά από πάσα του Κόκε. Στη συνέχεια ο Μπενζεμά σπατάλησε δύο ευκαιρίες για την Ρεάλ ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ο Ντιέγκο Λόπεθ στέρησε από τον Κόστα το δεύτερο γκολ.

Ο Αντσελότι επιστράτευσε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τους Μπέιλ και Μόντριτς αλλά η εικόνα των «μερένγκες» δεν άλλαξε ριζικά. Μάλιστα η Ατλέτικο είχε δοκάρι με τον Κόκε. Στο τέλος ο Κουρτουά απέκρουσε προσπάθεια του Μοράτα.

Ετσι η Ρεάλ γνώρισε την πρώτη της εφετινή ήττα και έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Κοεντράο, Κεντίρα, Ντι Μαρία (46' Μπέιλ), Ιγιαραμένι (46' Μόντριτς), Ισκο (73' Μοράτα), Ροναλντό, Μπενζεμά

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Μιράντα, Χουανφράν, Λουίς, Γκοντίν, Τιάγκο, Γκάμπι, Τουράν (88' Ροδρίγκες), Κόκε, Βίγια (87' Ραούλ Γκαρσία), Ντιέγκο Κόστα (85' Μπατιστάο)


Real Madrid - Atletico de Madrid 0-1 Diego... από realmadridplay

Εκανε ρεκόρ και τραυματίστηκε ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το δρόμο ώστε η Μπαρτσελόνα να κάνει το «7 στα 7» στην έδρα της Αλμερία (0-2) αλλά στη συνέχεια αποχώρησε τραυματίας με μυϊκό πρόβλημα.

Η Μπαρτσελόνα όχι μόνο συνέχισε να οδηγεί την κούρσα στην Πριμέρα Ντιβισιόν αλλά έκανε και νέο ρεκόρ αφού ποτέ άλλοτε ομάδα δεν έχει πετύχει επτά σερί νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στο 21' ο Μέσι αφού συνδυάστηκε με τον Πέδρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφτασε τα 324 τέρματα με τη φανέλα της Μπάρτσα, ξεπερνώντας το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Ρεαλ, Ραούλ!

Όμως εννέα λεπτά αργότερα ο Αργεντινός αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω ενός μυϊκού τραβήγματος στο δεξί μηρό. Θα εξεταστεί την Κυριακή και τότε θα διαπιστωθεί εάν θα ταξιδέψει με την αποστολή των Καταλανών στην Γλασκόβη για το ματς με την Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Αλμερία έχασε στη συνέχεια δύο καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά στο 57' ο Αντριάνο μετά από σέντρα του Φάμπρεγκας έκανε το 0-2 για τη Μπάρτσα. Στο 83' ο Μπάρτρα αστόχησε μόνος του και έχασε την ευκαιρία να προσθέσει το όνομα του στο πίνακα των σκόρερ.

Almeria - Barcelona 0:2 All Goals 28/09/13 από eurorivals
Μοιρασιά στο «Ανοέτα»

Σοσιεδάδ και Σεβίλλη αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Ανοέτα» σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Ο Χαϊρο Σαμπέριο άνοιξε το σκορ για τους Ανδαλουσιανούς στο 18' αλλά στο 66' ο Αντουάν Γκριζμάν ισοφάρισε για τους Βάσκους.

«Αναγεννιέται» με τον Zόνας η Βαλένθια!

Τρίτη σερί νίκη μέσα σε μία εβδομάδα έκανε η Βαλένθια, που επικράτησε με 1-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο για την έβδομη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Zόνας ήταν εκείνος που βρήκε και πάλι δίχτυα για την Βαλένθια και πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς στο 37' σκοράροντας για τρίτο σερί αγώνα.

Η Βαλένθια είχε προβληματίσει με το πως είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά τώρα σε μία εβδομάδα κατάφερε να πάρει εννιά βαθμούς με σκόρερ σε όλους τους αγώνες τον Zόνας, που βρήκε συνολικά τέσσερις φορές δίχτυα. Ο Νέρι Καστίγιο έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ράγιο καθώς ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Αρη μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 86

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
Παρασκευή
Βαγιαδολίδ - Μάλαγα (56' Χάβι Γκέρα, 64' Οσόριο / 24' Σάντα Κρους, 76' Παβλόφσκι)
Σάββατο
Βαλένθια - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0 (37΄Γιόνας)
Αλμερία - Μπαρτσελόνα 0-2 (21' Mέσι, 56' Αντριάνο)
Σοσιεδάδ - Σεβίλλη 1-1 (66' Γκριζμάν - 18' Χαϊρο)
Ρεάλ - Ατλέτικο 0-1 (11' Ντιέγκο Κόστα)
Κυριακή
Οσασούνα - Λεβάντε (13:00)
Θέλτα - Έλτσε (18:00)
Χετάφε - Εσπανιόλ (20:00)
Μπέτις - Βιγιαρεάλ (22:00)
Δευτέρα
Γρανάδα - Μπιλμπάο (23:00)


H βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 21
2. Ατλέτικο 21
3. Ρεάλ 16
4. Βιγιαρεάλ 14
5. Μπιλμπάο 12
6. Βαλένθια 12
7. Εσπανιόλ 11
8. Μάλαγα 9
9. Σοσιεδάδ 7
10. Χετάφε 7
11. Λεβάντε 7
12. Θέλτα 6
13. Σεβίλλη 6
14. Βαγιαδολίδ 6
15. Μπέτις 5
16. Γρανάδα 5
17. Ράγιο Βαγεκάνο 3
18. Ελτσε 3
19. Αλμερία 3
20. Οσασούνα 3
PΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...