Από το 1965 Ανέκδοτες φωτογραφίες των Rolling Stones

Τις βρήκε μια Καλιφορνέζα μουσικός σε παζάρι στην Καλιφόρνια και τις δημοπράτησε.

Η χρονιά είναι 1965. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Λονδίνο τρία χρόνια πριν, το 1962 από τον αρχικό ηγέτη Brian Jones, αλλά τελικά επικράτησε η συνεργασία του τραγουδιστή Mick Jagger και του κιθαρίστα Keith Richards οι οποίοι συνέθεταν στίχους και τραγούδια.
Ο πιανίστας Ian Stewart, ο τυμπανιστής Charlie Watts και ο μπασίστας Bill Wyman συμπλήρωσαν τα μεταγενέστερα μέλη του συγκροτήματος. O Brian Jones θα πεθάνει το 1969 υπό αδιευκρίνσιτες συνθήκες σε πισίνα του σπιτιού του.

Όλα αυτά όμως δεν έχουν γίνει ακόμα. Ο Jones διατηρεί την εππιροή του και το συγκρότημα το 1965 είναι στις Η.Π.Α. Στην πρώτη τους αμερικάνικη περιοδεία, το καλοκαίρι του 1965 οι Stones χαλαρώνουν σε μια πισίνα κάπου στην πολιτεία της Φλόριντα, πριν καν ξεκινήσουν τις κραιπάλες με τα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις.

Αγνοί, φρέσκοι Άγγλοι εικοσάρηδες με λευκό δέρμα ρουφάνε τον Καλιφορνέζικο ήλιο. Είναι μόλις ένας μήνας πριν το άλμπουμ (Ι Can’t Get No) Satisfaction που θα εκτοξεύσει την φήμη τους στην στρατόσφαιρα και θα τους κάνει rock stars.

Τις φωτογραφίες βρήκε σε ένα υπαίθριο παζάρι η Lauren Whit και ωςμ μουσικός αναγνώρισε τις φάτσες και αποφάσισε να τις πουλήσει στο foundrollingstones.com.
Δείτε εδώ τις φωτογραφίες



























πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...