ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «Αφεντικό» η «Γιούβε», «4άρα» η Ρεάλ! (vds)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βιντάλ, η Γιουβέντους έκανε το αυτονόητο, κέρδισε με 3-1 την Κοπεγχάγη και ετοιμάζεται για τον «τελικό» με τη Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε χρειάζεται πλέον, έναν βαθμό στο Αλί Σαμιγιέν, προκειμένου να πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους «16» του θεσμού.

Ο Χιλιανός μέσος της «Γιούβε» πέτυχε χατ-τρικ και έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει, έπειτα από το 2000 και τα τρία τέρματα του Ινζάγκι στο ματς με το Αμβούργο.
Η «μεγάλη κυρία» μπήκε δυνατά στο ματς και έψαξε το γκολ από τα πρώτα λεπτά. Τελικά αυτό ήρθε στο 28' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιντάλ, έπειτα από χέρι του Γιάκομπσεν.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Κοπεγχάγη ήταν αυτή που απείλησε για πρώτη φορά και μάλιστα έφτασε στην ισοφάριση στο 56'. Από εκτέλεση πλάγιο του Σίγκουρτσον, ο Μέλμπεργκ ευνοήθηκε από τις κόντρες και με σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 60', όμως, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε πέναλτι στον Γιορέντε και ο Βιντάλ από τα 11 βήματα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην «Γιούβε». Τρία λεπτά μετά, ο έμπειρος μέσος βρήκε και πάλι δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Πόγκμπα.
Τα 4 γκολ στο Τορίνο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Παντοΐν (69' Μαρκίζιο), Βιδάλ (83' Ογκμπόνα), Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες (81' Βούτσινιτς), Γιορέντε

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Σίγκουρντσον, Μέλμπεργκ, Μπένγκτσον, Ντιλένι (76' Αμάνκουα), Κλοντεμίρ, Μπολάνιος (61' Κρίστενσεν), Γκίσλασον, Τουτού (81' Πουριέ), Ν. Γιόργκενσεν

4άρα για τη Ρεάλ

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε η Ρέαλ και συνέτριψε με 4-1 την Γαλατάσαραϊ. Οι Τούρκοι πλέον, καλούνται να κερδίσουν την Γιουβέντους την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο «σπίτι» τους, προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η Ρεάλ έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής στο 26' του Σέρχιο Ράμος με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Μπουλούτ. Ο Τούρκος φορ έβγαινε μόνος του τετ-α-τετ με τον Κασίγιας, αλλά ο Ισπανός τον τράβηξε από τη φανέλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.

Παρ' όλα αυτά, στο 37' άνοιξε το σκορ με τον Μπέιλ. Ο Ουαλός πέτυχε ένα καταπλητικό γκολ-οβίδα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, ο «Γαλατά» ισοφάρισε με γκολ του Μπουλούτ, έπειτα από υπέροχη ασίστ του Ντρογκμπά.

Η «βασίλισσα», όμως, ήταν αυτή που στο 52' πήρε εκ νέου του προβάδισμα με 2-1 χάρη σε προβολή του Αρμπελόα από φάουλ του Ντι Μαρία. Στο 63' ο Ισπανός έγινε ο δημιουργός και ο Αργεντίνος ο σκόρερ με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 81' ο Ισκο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και «καθάρισε» τους Τούρκους.

Τα γκολ της Μαδρίτης

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο (74' Καρβαχάλ), Ιγιαραμέντι, Κασεμίρο (59' Τσάμπι Αλόνσο), Ισκο, Μπέιλ, Χεσέ Ροντρίγκεθ (26' Νάτσο), Ντι Μαρία

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Ιστσάν, Εμπουέ, Ζαν, Σεντζιού, Νουνκέ, Φελίπε Μέλο (88' Τσεϊχούν), Σελτσούκ Ινάν, Μπρούμα (61' Σνάιντερ), Μπουλούτ, Αμραμπάτ (67' Ριέρα), Ντρογκμπά
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...