ΚΑΚΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΣΩ ΠΛΑΓΙΟ Ο ΦΟΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- Χάνει την Αντερλεχτ ο Μήτρογλου!

Ασχημα τα νέα για τον Κώστα Μήτρογλου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, ο «πιστολέρο» υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο (στο γόνατο) στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς».
Φυσικά, όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, όταν και ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις οι οποίες θα δείξουν το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού του και θα καθορίσουν με βεβαιότητα το διάστημα που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού απέφυγε, μετά το τέλος του ματς στο Παρίσι, να μιλήσει για χρόνο απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι το διάστημα μπορεί να φτάσει τις 20 μέρες και να χάσει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Αντερλεχτ στο Φάληρο.
Στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ σχολίασε: «Αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Είμαστε λίγο ανήσυχοι, πιστεύουμε ότι θα τον χάσουμε για λίγες μέρες».
Ο τραυματισμός
Η τύχη γύρισε την πλάτη της στον επιθετικό του Ολυμπιακού. Αρχικά στη διάρκεια του αγώνα, με τις δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 12' και στο 34' που δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Σιριγκού και στη συνέχεια στο 78'. Στη φάση, δηλαδή, που τραυματίστηκε.
Τι έγινε εκεί; Σε μια σέντρα που έγινε προς το μέρος του μέσα στη μεγάλη περιοχή της Παρί, πήδηξε μαζί με αμυντικό της Παρί στον αέρα για να διεκδικήσει την μπάλα. Πέφτοντας φάνηκε ότι στραβοπάτησε (ίσως και να πάτησε πάνω στο πόδι του αντιπάλου του) και αμέσως βγήκε σιγά-σιγά, χωλαίνοντας, πίσω από την εστία του Σιριγκού.
Η «ειρωνεία» είναι ότι είχε υποδειχθεί οφσάιντ στη φάση από τον βοηθό, κάτι που σημαίνει ότι τραυματίστηκε σε μια φάση η οποία δεν είχε, πλέον, καμία ουσία για το παιχνίδι.
Ο «πιστολέρο» έμεινε για δύο λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αρχικά πίσω από την εστία της Παρί και στη συνέχεια δίπλα από τη γραμμή του πλαγίου και είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν εκτός αγώνα στο γκολ της ισοφάρισης του Μανωλά!
Ο Μήτρογλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πάλι στο 81', ένα λεπτό μετά το 1-1 αλλά ήταν εμφανές ότι δεν «πατούσε» καλά, αλλά δεν μπορούσε να αντικατασταθεί καθώς είχαν ήδη γίνει και οι τρεις αλλαγές. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας, όμως, ουσιαστικά, τυπική συμμετοχή.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...