Δελτίο Τύπου H F.G. EUROPE του Ομίλου ΦΕΙΔΑΚΗ δωρίζει 1.000 Κλιματιστικά σε 1.000 νοικοκυριά.

 Η Διοίκηση της F.G. EUROPE A.E. του Ομίλου ΦΕΙΔΑΚΗ, στα πλαίσια των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση και εγκατάσταση 1.000 κλιματιστικών μηχανημάτων 9.000 και 12.000 ΒΤU, από τη γκάμα των προϊόντων που εισάγει και εμπορεύεται (FUJITSU, GENERAL, FUJI, MIDEA, DYNAMIC), σε αντίστοιχους δικαιούχους, οι οποίοι θα προκύψουν βάσει κληρώσεως μεταξύ των συμμετεχόντων.
ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Να έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της Δ.Ε.Η., γεγονός που θα αποδεικνύεται από τους δικαιούχους με την επίδειξη φωτοαντιγράφου πρόσφατου λογαριασμού της Δ.Ε.Η. 
Nα συμπληρώσουν, μέχρι την Κυριακή 12/1/2014, στην ειδική φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Εταιρείας draw.fgeurope.gr α) το ονοματεπώνυμο, β) τη διεύθυνση κύριας κατοικίας, όπου θα εγκατασταθεί το μηχάνημα και στην οποία δεν πρέπει να είναι εγκατεστημένο άλλο κλιματιστικό, γ) το τηλέφωνο επικοινωνίας, δ) τον αριθμό παροχής της Δ.Ε.Η. (Διευκρινίζεται ότι για κάθε παροχή της Δ.Ε.Η., δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχει ένας μόνο καταναλωτής).
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Η δωρεάν εγκατάσταση των κλιματιστικών σε όλη την Ελληνική επικράτεια, θα γίνεται από συνεργεία ή συνεργαζόμενους τεχνικούς της FG EUROPE Α.Ε.
• Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και η ηλεκτρονική κλήρωση, που θα γίνει την  Τρίτη 14/1/2014, θα είναι υπό την εποπτεία  της Συμβολαιογράφου Αθηνών κ. Μαρίας Παν.Τσαγγάρη. 
• Πέραν των 1.000 δικαιούχων, θα κληρωθούν και 100 αναπληρωματικοί για την κάλυψη των περιπτώσεων που κάποιοι θα έχουν συμμετάσχει στην κλήρωση χωρίς να δικαιούνται βάσει των ως άνω προϋποθέσεων.
• Η λίστα με τα ονοματεπώνυμα των κληρωθέντων δικαιούχων και των αναπληρωματικών, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.
• Τα στοιχεία των συμμετεχόντων στην κλήρωση αποτελούν προσωπικά δεδομένα κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την Εταιρεία για τον ως άνω αναφερθέντα σκοπό. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα καταστραφούν από την Εταιρεία σύμφωνα με το νόμο, υπό την εποπτεία της ως άνω Συμβολαιογράφου. 
Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από αύριο Πέμπτη, να απευθύνονται στα τηλέφωνα, από σταθερά στο 800 100 5483 χωρίς χρέωση και από κινητά στο 210 95 87 380.
 Eπιμέλεια planet stars  panosantypasloutraki@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...