Φιλάκια, έρωτας και μπαλίτσα για Κριστιάνο (vid)

Το τέλειο Σαββατόβραδο (30/11) πέρασε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ως θεατής ο ένας και μοναδικός, Κριστιάνο Ρονάλντο που είδε τη Ρεάλ να επικρατεί με 4-0 της Βαγιαδολίδ απολαμβάνοντας το ματς παρέα με την Ιρίνα Σάικ.

ΑΕΚ- ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ 7-1 ΑΕΚάρα με 7άρα! (vds+pics)

Μαγική εμφάνιση από την Ένωση στο καλύτερο και πιο παραγωγικό της φετινό παιχνίδι. Ο κόσμος της ΑΕΚ ανταμείφθηκε πλήρως από τους ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα και επιτέλους είδε την αγαπημένη του ομάδα να διαλύει τον αντίπαλο της, να συντρίβει με 7-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα και να προσφέρει γκολ και θέαμα.

H 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOTTBALL LEAGUE Πεντάρα ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ηρακλής το ντέρμπι (vds+pics)

Η επέλαση του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται, οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας σκόρπισαν τον Φωστήρα με 5-1 στο ΕΑΚ Βόλου και οδεύουν ολοταχώς στην άνοδο, μέσω του 1ου Ομίλου.

Την ίδια ώρα την ψαλίδα της διαφοράς άνοιγε από τους διώκτες της και η Κέρκυρα, μετά την εντός έδρας νίκη επί της Ζακύνθου, 1-0 και την ήττα της Νίκης Βόλου από τον Πιερικό στην Κατερίνη 2-1. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα, επικρατώντας του Απόλλωνα με 1-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-0 Το «τελείωσε» στο 3’... και σταμάτησε στα 3!

Το γρήγορο γκολ του Κάμπελ (3') «καθάρισε» το ματς για τον Ολυμπιακό απέναντι στον ελλιπή Εργοτέλη. 3-0 για τους «ερυθρόλευκους», δοκιμές εν όψει Αντερλεχτ από Μίτσελ.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 3' Κάμπελ, 45'+2' Ολαϊτάν, 62' Ντομίνγκες

Reuters-Video-World-News:Brazil's floating Christmas tree lights up

Brazil lights up the world's largest floating Christmas tree, with 3.1 million bulbs depicting themes of water, forests and humanity. Rough Cut (no reporter narration)

Euronews-Video-World:Γαλλία: Αντιρατσιστική πορεία στο Παρίσι

Φωνάζοντας το σύνθημα "είμαστε όλοι παιδιά μεταναστών", χιλιάδες πολίτες στο Παρίσι διαδήλωσαν εναντίον του ρατσισμού, 30 χρόνια μετά το πρώτο αντιρατσιστικό κίνημα στη Γαλλία.

Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στην υπουργό δικαιοσύνης της Γαλλίας, η οποία πρόσφατα έπεσε θύμα ρατσιστικών σχολίων από ακροδεξιό περιοδικό, που την παρομοίασε με μαϊμού.

Euronews-Video-World:Ταϊλάνδη: Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές κατέλαβαν την κρατική τηλεόραση

Χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτες και φορτηγά διαδηλωτές, που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, φτάνουν και καταλαμβάνουν το κτίριο, που στεγάζεται η κρατική τηλεόραση της Ταϊλάνδης, στη Μπανγκόκ.

Η ένταση στη χώρα κλιμακώνεται επικίνδυνα.

Νωρίτερα η αστυνομία έριξε δακρυγόνα εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών, που προσπάθησαν να πλησιάσουν στην έδρα της κυβέρνησης.