Σαμαράς: Ήρθα στην Κεφαλονιά για να δω από πρώτο χέρι την κατάσταση

Ο πρωθυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη στο κτίριο των ΤΕΙ - Θα επισκεφθεί το Ληξούρι για να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής
Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής από τις Βρυξέλλες προς την Αθήνα ζήτησε από τον πιλότο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους αντί για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.


«Ήθελα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού. Θα κάνουμε τώρα μία πρώτη σύσκεψη. Απόψε θα κοιμηθούμε εδώ και το πρωί θα δούμε περισσότερα και θα έχουμε να πούμε περισσότερα» δήλωσε κατά την άφιξή του ο κ. Σαμαράς.
Στη συνέχεια προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το οποίο αποτελεί το κέντρο επιχειρήσεων σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, και ενημερώθηκε αναλυτικά για την μέχρι τώρα κατάσταση στο νησί.





Το πρωί ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές στο Ληξούρι για να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

Με τον τρόπο αυτό ο πρωθυπουργός θέλει να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ της περασμένης Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι στο νησί βρίσκεται ήδη ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, και οι γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης, από τους οποίους o Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο σεισμόπληκτο νησί.











πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...