Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Την ερχόμενη Κυριακή και Τρίτη, 2 και 4 Μαρτίου 2014, θα διεξαχθεί στο ΔΣΑ ο δεύτερος γύρος αναμέτρησης μεταξύ του Βασίλη Αλεξανδρή και του Γιάννη Αδαμόπουλου
Οριστικοποιήθηκαν τα ονόματα των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που αναδείχθηκαν από τον πρώτο γύρο των δικηγορικών εκλογών.

Την ερχόμενη Κυριακή και Τρίτη, 2 και 4 Μαρτίου 2014, θα διεξαχθεί στο ΔΣΑ ο δεύτερος γύρος αναμέτρησης μεταξύ του Βασίλη Αλεξανδρή και του Γιάννη Αδαμόπουλου, για την ανάδειξη νέου προέδρου τετραετούς θητείας.

Πρώτος στις προτιμήσεις των Αθηναίων δικηγόρων ήταν ο σύμβουλος Δημήτρης Βερβεσός του συνδυασμού ΕRGA OMNES - Ώρα Ευθύνης - Δικηγορική Ανανέωση, τον οποίο ψήφισαν 1.432 συνάδελφοί του.

Ειδικότερα, από το συνδυασμό του Γιάννη Αδαμόπουλου Κοινωνία των Δικηγόρων, εξελέγησαν οι εξής έξι σύμβουλοι (μέλη του Δ.Σ.): Ιωάννα Καλαντζάκου, Φώτης Κώτσης, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Παυλόπουλος, Νικόλαος Κούτκιας και Ελευθέριος Ράντος.

Από το συνδυασμό του Βασίλη Παπαστεργίου, Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Δικηγόρων Αθήνας, εξελέγησαν οι εξής τρεις σύμβουλοι: Βασίλης Παπαστεργίου, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και Δημήτρης Μπελάντης.

Από το συνδυασμό του Παναγιώτη Περάκη, Ανεξάρτητη Πρόταση, εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Παναγιώτης Περάκης και Χαράλαμπος Κονδύλης.

Από το συνδυασμό του Παναγιώτη Γαλετσέλλη, Δημοκρατική Σύμπραξη Δικηγόρων, εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Παναγιώτης Γαλετσέλλης και Βασίλης Κατσαφάδος.

Από το συνδυασμό του Άγγελου Βρεττού, Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων, εξελέγη ο Αντώνης Αντανασιώτης.

Από το συνδυασμό ΕRGA OMNES - Ώρα Ευθύνης - Δικηγορική Ανανέωση, εξελέγησαν οι εξής πέντε σύμβουλοι: Δημήτρης Βερβεσός, Θωμάς Καμενόπουλος, Χριστίνα Τσαγκλή, Γεώργιος Μπουλούκος και Ευστάθιος Αναλυτής.

Από το συνδυασμό Σύγχρονη Δικηγορία στην Πράξη, εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Χριστίνα Κουντούρη και Μιχάλης Καλαντζόπουλος.

Από το συνδυασμό Ενωμένοι Δικηγόροι, εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Μαρινέττα Γούναρη-Χατζησαράντου και Βασίλειος Βραχιώτης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...