Σακελλαρίδης: Έμφαση στις κοινωνικές δομές

Να δοθεί έμφαση στις κοινωνικές δομές και απάντηση στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες θέτει ως προτεραιότητές του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία της Αθήνας.
Οπως σημειώνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πρέπει να επανέλθει η αισιοδοξία στην πόλη, διώχνοντας τον φόβο και το μίσος ενώ κατηγορεί το νυν δήμαρχο ότι «εφάρμοσε το καθαρά δεξιάς έμπνευσης και κοπής Μνημόνιο και μάλιστα αδιαμαρτύρητα».

Μιλώντας στο Matrix24,  ο Γ.Σακελλαρίδης ζητά να δοθεί έμφαση στην ποιότητα ζωής των γειτονιών και όχι σε εμβληματικά έργα βιτρίνας. Σε ό,τι αφορά το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Ελαιώνα τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε κατά της δημιουργίας ενός ακόμα γιγαντιαίου εμπορικού κέντρου με πρόσχημα το γήπεδο και συμπληρώνει: "Ασχέτως αυτού, αν το έργο είχε προχωρήσει, αυτή τη στιγμή, δεδομένης της κρίσης θα υπήρχε ένα γιαπί στον Ελαιώνα, ένα οικόπεδο με μπάζα στη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε γήπεδο".
 
Ερωτηθείς για το παραεμπόριο σημειώνει ότι το ζήτημα είναι να παταχθούν τα κυκλώματα στους ανώτερους κρίκους της αλυσίδας και συμπληρώνει ότι σε όλες τις μεγάλες πόλεις υπάρχουν ελεγχόμενοι, προστατευόμενοι χώροι εμπορίου με πάγκους που πουλάνε νόμιμα τα προϊόντα τους και ενώ παράλληλα ωφελούν τον εμπορικό κόσμο.
 
Ο Γ. Σακελλαρίδης εκτιμά τέλος ότι ο δημοκρατικός λαός δεν θα επιτρέψει να περάσει στο δεύτερο γύρο ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...