Η αρμάδα της Ατλέτικο πέρασε με 3-1 από το Στάμφορντ Μπριτζ -Chelsea vs Atletico Madrid 2014 (1-3) ~ All Goals and Highlights ~ Champions League 2014

Ο Αργεντίνος τεχνικός έδειξε στον Πορτογάλο «special one» ότι θέαμα και νίκες μπορούν να συνδυαστούν - Ισπανικός «εμφύλιος» επί πορτογαλικού εδάφους ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ
Με μια εμφατική νίκη σφράγισε επί βρετανικού εδάφους η Ατλέτικο Μαδρίτης την εντυπωσιακή φετινή της σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
 video-UEFA


Η αρμάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε απέδειξε στον Ζοζέ Μουρίνιο ότι θέαμα, νίκες και προκρίσεις μπορούν να συνδυαστούν και ότι δεν είναι μόνο η άμυνα - στην οποία έχει δείξει μια ιδιαίτερη εμμονή το τελευταίο διάστημα ο «special one» - αυτή που φέρνει τα αποτελέσματα.

Ο αργεντίνος τεχνικός, άξιος εκπρόσωπος μιας νέας γενιάς προπονητών, με τη νίκη 3-1 οδήγησε τους «ροχιμπλάνκος» στον τελικό της 24ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα.

 Εκεί τον περιμένει από την Τρίτη το βράδυ ο Κάρλο Αντσελότι και η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την «παρέλαση» με 4-0 επί της Μπάγερν στο Μόναχο, σε έναν ισπανικό «εμφύλιο» που αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί το ισπανικό πρωτάθλημα θεωρείται αυτή τη στιγμή το κορυφαίο σε ολόκληρο τον κόσμο.
πηγη




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...