Κινεζική ταινία «Έρωτας στο Πεκίνο» «πρωταγωνιστεί» το αιγαιοπελαγίτικο νησί

Στην κινεζική ταινία «Έρωτας στο Πεκίνο» «πρωταγωνιστεί» το αιγαιοπελαγίτικο νησί
Η Σαντορίνη «πρωταγωνιστεί» στην ρομαντική ταινία «Έρωτας στο Πεκίνο» που παίζεται αυτή την εποχή στους κινηματογράφους της Κίνας και «σπάει» ταμεία!
Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της ταινίας, η οποία πρόκειται να προβληθεί σύντομα και στην Αμερική, πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο αιγαιοπελαγίτικο νησί αναδεικνύοντας το ειδυλλιακό τοπίο και τις μοναδικές ομορφιές του.

Ο «Έρωτας στο Πεκίνο» είναι η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ομώνυμης και πιο δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς της Κίνας. Το σενάριο αφορά ένα παντρεμένο ζευγάρι από το Πεκίνο που προσπαθεί να αναθερμάνει τον έρωτά του ταξιδεύοντας μέχρι τη Σαντορίνη, ενώ το κάστινγκ περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες της χώρας, όπως ο Τόνι Λιουνγκ και η Καρίνα Λάου.

Υπολογίζεται ότι την ταινία παρακολούθησαν περίπου 2.500.000 Κινέζοι την πρώτη ημέρα προβολής της.

Πάντως, ο «Έρωτας στο Πεκίνο» δεν είναι η μόνη κινεζική ταινία που έχει για «πρωταγωνίστρια» την Σαντορίνη, κάθως σύντομα θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κίνας μια ακόμα παραγωγή που έχει γυριστεί με φόντο το όμορφο κυκλαδονήσι. Ο τίτλος της είναι «One and a Half Summer».

Δείτε το βίντεο του mykonoslivetv
PΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...