Ο «πικάντικος» τέταρτος κύκλος Οι πορνοστάρ του «Game of Thrones»

Η Bentley είναι μία 26χρονη Βρετανίδα πορνοστάρ που πήρε βραβείο το 2013 για την καλύτερη Grup Sex Scene και εστέφθη η καλύτερη γυναίκα performer στα τηλεοπτικά δίκτυα ταινιών για ενήλικες. Η Jensen βρίσκεται στη βιομηχανία του πορνό από το 2011 και έχει παίξει σε 30 ταινίες. Το 2012 πήρε τον τίτλο της Best Newcomer της ερωτικής βιομηχανίας
Δυο καυτές Βρετανίδες πορνοστάρ πρόκειται να εμφανιστούν στον τέταρτο κύκλο της
δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Games of Thrones», με σκοπό να βάλουν σε πειρασμό τους πρωταγωνιστές. Πρόκειται για την 23χρονη Jessica Jensen και την 26χρονη Samantha Bentley.

Η Bentley είναι μία 26χρονη Βρετανίδα πορνοστάρ που πήρε βραβείο το 2013 για την καλύτερη Grup Sex Scene και εστέφθη η καλύτερη γυναίκα performer στα τηλεοπτικά δίκτυα ταινιών για ενήλικες. Η Jensen βρίσκεται στη βιομηχανία του πορνό από το 2011 και έχει παίξει σε 30 ταινίες. Το 2012 πήρε τον τίτλο της Best Newcomer της ερωτικής βιομηχανίας.

Το "Παιχνίδι του Στέμματος" ( Game of Thrones) είναι μία αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά φαντασίας, η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων "Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου". Η προβολή της άρχισε στις 17 Απριλίου 2011 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ οι τηλεθεατές ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια.









πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...