MadWalk: Όλα όσα έγιναν στην υπέρλαμπρη βραδιά (Φωτό+Βίντεο) Η Δούκισσα Νομικού η εμφάνιση της βραδιάς

Η Δούκισσα Νομικού ως άλλη Britney Spears έκανε την πιο «καυτή» εμφάνιση της βραδιάς
Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, άναψαν οι προβολείς στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, δίνοντας το σύνθημα της έναρξης στο φετινό MadWalk, τον θεσμό που ενώνει τη μόδα με τη μουσική.


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz, αλλά και του χώρου της μόδας ήταν εκεί!


Το φαντασμαγορικό φινάλε του MadWalk 2014




«Ποδαρικό» στο εντυπωσιακό show έκανε ο καλλιτέχνης - έκπληξη της βραδιάς, Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος τραγούδησε φορώντας κοθόρνους, που παραπέμπουν στα παπούτσια που συνήθως φοράει η Lady Gaga.

Στη συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη, η οικοδέσποινα της λαμπερής βραδιάς, καλωσόρισε το κοινό στο τέταρτο MadWalk. Και κάπου εκεί η βραδιά άρχισε να ντύνεται με τη μουσική γνωστών και αγαπημένων στο κοινό καλλιτεχνών.

Το πρώτο live act επί… catwalk το έκανε η Μελίνα των Vegas για τον Dimitris Petrou, ενώ τα καλλίγραμμα μοντέλα έδειχναν τις δημιουργίες του σχεδιαστή.







Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Άννας Βίσση


Το επόμενο live act, η Μαίρη Συνατσάκη δεν το παρουσίασε μόνη της, αλλά είχε στο πλευρό της τον Λάκη Γαβαλά!

Και η βραδιά συνεχίζεται με την εμφάνιση της Τάμτα για τους Mi-Ro, η οποία ήταν πλαισιωμένη από σέξι surfers, ενώ ανάμεσα στα μοντέλα, που φόρεσαν τα ρούχα των σχεδιαστών ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια, βγήκε στη σκηνή του MadWalk η Νάντια Μπουλέ για το Top Shop by Sotris, ενώ ακολούθησε το fashion show του Vassilis Zoulias, το οποίο «έντυσε» μουσικά η Θωμαή Απέργη.
 

H Demy για Apostolos Mitropoulos



Ελισάβετ Σπανού, Ήβη Αδάμου και Κόρτνεϊ Πάρκερ έκλεψαν τις εντυπώσεις επί σκηνής - ντυμένες στα κόκκινα - για το Red Dress Act by BSB.

Αμέσως μετά, ακολούθησε το fashion show για τη Lov!nk με τον Κώστα Μαρτάκη να εμφανίζεται επί σκηνής, όχι για να τραγουδήσει, αλλά για να... κάνει τατουάζ, το όνομα της εταιρείας, που ανήκει στην πολύ καλή του φίλη, Εριέττα Κούρκουλου.

Νικήτρια του διαγωνισμού New Designer ήταν η Όλγα Ευτερπίου, με την Μελίνα Ασλανίδου να εμφανίζεται στην πασαρέλα.


H Τζένη Μπαλατσινού για τον Apostolos Mitropoulos



Και μετά, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και αυτό που ακουγόταν στα πηγαδάκια ήταν ότι η Δούκισσα Νομικού κατάφερε να κάνει εμφάνιση τόσο σέξι, που καταφέρει να κάνει όλους να ξεχάσουν τα – αξέχαστα – cupcakes, με τα οποία είχε ανοίξει την όρεξη του κοινού πριν από 2 χρόνια!
Η Δούκισσα Νομικού τραγούδησε το «Oops... I Did it Again» της Britney Spears, κατά τη διάρκεια του fashion show της Celia Kritharioti - Haute Couture.

Την πιο σέξι εμφάνιση του φετινού MadWalk, διαδέχτηκε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έκανε μία εμφάνιση - έκπληξη στο catwalk για τον Apostolos Mitropoulos. Μάλιστα, ο περήφανος σύζυγός της ήταν εκεί και ανάρτησε φωτογραφία της, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.






















Η Δούκισσα Νομικού «μεταμορφώθηκε» σε σέξι... Britney Spears - τις φωτογραφίες της ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram






Η Δούκισσα Νομικού με Celia Kritharioti - Haute Couture


H Demy συμμετείχε στο fashion show του Apostolos Mitropoulos, ενώ το τελευταίο live act άνηκε στην Άννα Βίσση, η οποία  ήταν και η special guest star του φετινού MadWalk!

Και κάπου εκεί ήρθε το φαντασμαγορικό φινάλε του MadWalk 2014. Η Μαίρη Συνατσάκη, με ένα ακόμα εντυπωσιακό outfit, ευχαρίστησε και καληνύχτισε το κοινό που παραβρέθηκε στο Metropolitan Expo και πολλά μπαλόνια γέμισαν το catwalk!


Δείτε φωτογραφίες από το backstage  της βραδιάς στο www.peoplegreece.com




H Μελίνα Ασλανίδου φοράει δημιουργία της νικήτριας του διαγωνισμού New Designer, Όλγα Ευτερπίου





O Κώστας Μαρτάκης και η Τζώρτζια των Μπλε




Ο Κώστας Μαρτάκης κάνει τατουάζ στη σκηνή του MadWalk!




Η Μαίρη Συνατσάκη  για την BSB





Ελισάβετ Σπανού, Ήβη Αδάμου, Κόρτνεϊ Πάρκερ για το Red Dress Act by BSB







Η Θωμαή Απέργη για Vassilis Zoulias





Η Νάντια Μπουλέ για το Top Shop by Sotris





Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο catwalk του fashion show των Mi-Ro







Η Τάμτα για τους Mi-Ro





Η Μαίρη Συνατσάκη με special guest τον Λάκη Γαβαλά








Η Μελίνα των Vegas για τον Dimitris Petrou




Η Μαίρη Συνατσάκη «άνοιξε» το τέταρτο MadWalk




Ο Γιώργος Μαζωνάκης στη σκηνή του MadWalk






 
pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...