People: Η Λουπίτα Νιόνγκ'ο ομορφότερη στον κόσμο

Αναμφισβήτηα ένα πρόσωπο που έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο με την ερμηνεία της στο «12 χρόνια σκλάβος» που της χάρισε το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, όσο και με την ομορφιά της που ξεπερνά κάθε στερεότυπο. Ο λόγος για τη Λουπίτα Νιόνγκο, η οποία ανακηρύχθηκε ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό People, που δημοσίευσε την Τετάρτη τη λίστα του.


Μετά το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της, η 31χρονη ηθοποιός προσφα΄τως υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών, ενώ δηλώνει πώς δεν πίστευε ποτέ ότι θα ανακηρύσσονταν η ομορφότερη του κόσμου.
«Ηταν συναρπαστικό, μία πολύ πολύ σημαντική φιλοφρόνηση», είπε η Νιόνγκο, για το νέο «βραβείο» της.
Γεννημένη στο Μεξικό και μεγαλωμένη στην Κένια η Νιόνγκο πρόσθεσε ότι η τιμητική διάκριση από το περιοδικό People ελπίζει να βοηθήσει τις γυναίκες να αποδεχθούν τις διαφορετικές μορφές της ομορφιάς και όχι μονό το πρότυπο του «φωτεινού δέρματος και των ίσιων μαλλιών» που βλέπουν στην τηλεόραση.
«Η μητέρα μου πάντα έλεγε ότι ήμουν όμορφη. Τελικά πιστεύω ότι κάπου είχε δίκιο», συμπληρώνει.
Η Νιονγκ' ο δηλώνει ότι το καλύτερο κοπλιμέντο είναι να την χαρακτηρίσει κάποιος όμορφη, χωρίς να φορά ίχνος μέικ απ, πριν βάλει το καλό της φόρεμα ή πριν χτενίσει τα μαλλιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...