«Vogue» Natasa Vojnovic: Μια καλλονή από τη Βοσνία

Η Vojnovic γεννήθηκε πριν από 34 χρόνια στη Γιουγκοσλαβία και είναι μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα. Στα 12 της λόγω του πολέμου στη Βοσνία μετακόμισε με την οικογένειά της στη Σερβία
Για το editorial του περιοδικού «Vogue» της βρετανικής έκδοσης του Μαϊου φωτογραφήθηκε η Natasa Vojnovic, φορώντας καλοκαιρινά ρούχα σε bohemian style από τον οίκο H&M. H φωτογράφηση έχει τον τίτλο «Bohemian Rhapsody» και φωτογράφοι είναι οι Sofia Sanchez και Mauro Mongiello.



Η Vojnovic γεννήθηκε πριν από 34 χρόνια στη Γιουγκοσλαβία και είναι μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα. Η πρώτη της επαφή με το χώρο του μόντελινγκ ήταν το 1997 όταν πήρε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Elite Model Look. Στα 12 της λόγω του πολέμου στη Βοσνία μετακόμισε με την οικογένειά της στη Σερβία.



Το βιογραφικό της είναι ιδιαίτερα πλούσιο καθώς περιλαμβάνει συνεργασίες με πολύ γνωστούς οίκους μόδας, όπως Fendi, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Blumarine, Chanel, Gucci, Sonia Rykiel και άλλους αλλά και φωτογραφήσεις για editorials μόδας σε μεγάλα περιοδικά, όπως «Elle», «Vogue» και «Amica».


















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...