BMW 435i Coupe (2014) picture-video.

BMW Coupe 4-Series σηματοδοτεί την άφιξη της τέταρτης γενιάς των σπορ premium Coupe της BMW μεσαίου μεγέθους. Η BMW 4-Series Coupe Concept, το οποίο γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο NAIAS 2013 στο Ντιτρόιτ, προεπισκόπηση η εξελικτική ανάπτυξη της σχεδιαστικής γλώσσας της BMW. Και τώρα η εξέλιξη αυτή κατοχυρώνεται στο μοντέλο μαζικής παραγωγής. Η BMW 4-Series Coupe αποτελεί την επιτομή της αισθητική και σπορ δυναμική στην κατηγορία premium
και ενισχύει τους ισχυρισμούς της εταιρείας για την ηγεσία στη διεθνή αγορά. Τεχνοτροπικά χαρακτηριστικά του μεταφέρει την υπόσχεση για μια ισχυρή παρουσία στο δρόμο, ξεχωρίζει δυναμική ικανότητα και ασυναγώνιστη οδηγική απόλαυση. Πράγματι, η νέα BMW 4-Series Coupe αντιπροσωπεύει ένα πρότυπο της ισορροπημένες αναλογίες και το τελευταίο κεφάλαιο σε μια ιστορία της ανάπτυξης. Το "4" σε πρωτοσέλιδο τίτλο της, αυτή η νέα εποχή για το Coupe και τονίζει όχι μόνο του αυτόνομο σχεδιασμό, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη δυναμική αθλητική του, αυξημένη αποκλειστικότητα και σαφή τεχνική διαφοροποίηση από την BMW 3-Series φάσμα. Την ίδια στιγμή, η BMW χρησιμοποιεί τη νέα ονοματολογία για να προσκολλάται στο πρόστιμο παράδοση ιδρύθηκε από τον μεγάλο BMW 6-Series και BMW 8-Series κουπέ.












Αθλητική κομψότητα, άψογες αναλογίες

Οι δυναμικές αναλογίες της νέας BMW Coupe 4-Series διαφέρουν σημαντικά από αυτές του απερχόμενου Coupe BMW 3-Series. Παρά το γεγονός ότι μόνο 26 χιλιοστά έχουν προστεθεί στο μήκος του αυτοκινήτου (4.638 χιλιοστά), ένα 50-χιλιοστών μακρύτερο μεταξόνιο (2.810 χιλιοστά) και μία γραμμή οροφής που τρέχει τώρα 16 χιλιοστά χαμηλότερο από ό, τι πριν (1.362 χιλιοστά) λάμψει μια ιδιαίτερα ζωντανή προσκήνιο τη τεντωμένο δυναμικά περίγραμμα coupe. Οι διαστάσεις αυτές συνδυάζονται με την BMW-τυπικά κοντούς προβόλους του BMW 4-Series Coupe, το μακρύ καπό, set-back θαλάμου επιβατών και χυτή γραμμή οροφής για να παράγουν μια σιλουέτα επαίρεται άψογη οπτική ισορροπία. Η αθλητική εμφάνιση της BMW Coupe 4-Series ολοκληρώνεται με την αύξηση 43 χιλιοστά σε πλάτος το Coupé (1825 χιλιοστά). Για πρώτη φορά, οι πίσω θόλους των τροχών σήμα ευρύτερο σημείο του αυτοκινήτου - σαφή δήλωση δυναμικές προθέσεις. Η προκύπτουσα 45 χιλιοστά φαρδύτερα εμπρός-track (1.545 χιλιοστά) και οι 80 χιλιοστά επιπλέον πλάτος στο πίσω άξονα (1.593 χιλιοστά) υπόσχεση - πριν από τόσο πολύ ως τροχός περιστρέφεται - περαιτέρω βελτιώσεις στα ήδη υπερθετικός χαρακτηριστικά αθλητικών για τις οποίες BMW είναι γνωστή.

Εντυπωσιακές εμπρόσθιο άκρο με ευδιάκριτα αθλητικές καμπύλες. Υπογραφή BMW front-end χαρακτηριστικά του σχεδιασμού, όπως η διπλή μάσκα νεφρού και δύο μονά στρογγυλοί προβολείς, τον προσδιορισμό της BMW 4-Series Coupe ως BMW, χωρίς την ανάγκη για μια δεύτερη ματιά. Πράγματι, είναι αναμφισβήτητα πρόθυμοι να αναδείξουν στενούς οικογενειακούς δεσμούς της με την BMW 3-Series. Ωστόσο, η BMW 4-Series Coupe εμφανίζει μια πιο αθλητική προσέγγιση στο έργο του, τονίζοντας δυναμικά τις πεποιθήσεις της. Κεφάλι-στροφή εμπρόσθιο άκρο του αυτοκινήτου είναι μια απόδειξη της ακριβούς περιγράμματα και πολύπλευρες επιφάνειες. Το εντυπωσιακό full-LED διπλούς προβολείς (προαιρετικά), με εξαγωνικό σχεδιασμό τους, να συνεργαστούν με τον ελαφρώς προς τα εμπρός κεκλιμένη νεφρά BMW μάσκα για να σχηματίσουν μια ενιαία υφολογική ενότητα και να ενισχύσουν την αθλητική παρουσία της BMW 4-Series Coupe στο δρόμο . Κάτω από τη γραμμή των προβολέων, η BMW 4-Series Coupe διαθέτει μια μεγάλη εισαγωγή αέρα στο εμπρός ποδιά. Εξαιρετικά πλάτος εντείνοντας σχεδιασμός του δημιουργεί την εντύπωση ενός σπορ τμήματα τριών δρόμων. Από την άκρα αριστερά και δεξιά άκρα των αεραγωγών είναι τα πρόσθετα, αεροδυναμικά κίνητρα μικρές κάθετες οπές για τις κουρτίνες αέρα. Αυτές οι οπές βελτιώσουν τη ροή του αέρα γύρω από το εξωτερικό των εμπρός τροχών και να οδηγήσει σε μια μείωση της κατανάλωσης καυσίμου σε υψηλότερες ταχύτητες.

Ρέουσες γραμμές διαμορφώνουν το κομψό σπορ σιλουέτα

Δυναμικοί λείες επιφάνειες και ακριβείς γραμμές και καμπύλες καθορίζουν την αθλητική περίγραμμα της BMW Coupe 4-Series. Η ρηχή γραμμή οροφής - ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα coupe - δημιουργεί μια ομαλή μετάβαση στο πίσω μέρος, απλώνεται συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου και κομψά τονίζει τον αθλητικό προφίλ των πλευρών. Προστέθηκε με την οποία, τα ρηχά, ομοιογενές πλαϊνό παράθυρο γραφικών με γυαλιού και την υπογραφή λεπτή BMW Hofmeister ιδιοτροπία στο πίσω άκρο της κολόνας C δημιουργήσει μια δυναμική οπτική ένταση. Κάτω από τα παράθυρα, η διπλή γραμμή swage - που αποτελείται από δύο χαρακτηριστικές γραμμές λειτουργεί παράλληλα με το άλλο - γνωστό από την BMW 3-Series συνεργάζεται με την εντυπωσιακή γραμμή μαρσπιέ για την ενίσχυση της δυναμικής σφηνοειδές σχήμα του σώματος. Το μικρό, συρρίκνωση σκιά κάτω από τη γραμμή swage πάνω από τον πίσω τροχό τονίζει το διευρυμένο πίσω πτέρυγα, τονίζοντας τις δυναμικές δυνατότητες του αυτοκινήτου και σήμα κατατεθέν της BMW κίνηση στους πίσω τροχούς.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς όπισθεν της BMW 4-Series Coupe μπροστινοί τροχοί είναι Αναπνέουν Air σχεδιαστεί για να μειώσει την έλξη γύρω από τους θόλους των τροχών. Μαζί, οι Αναπνέουν Air και Αεροκουρτίνες υπογραμμίζουν το σπορ χαρακτήρα του σχεδιασμού του αυτοκινήτου και να παράσχει απτές αποδείξεις για τις καινοτόμες αεροδυναμικές λύσεις που επινοήθηκε από την BMW ως μέρος της αναπτυξιακής στρατηγικής BMW EfficientDynamics της.

Περίοπτη θέση διογκωμένα τόξα των τροχών προσφέρουν μια σαφή παράθυρο σε ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα αθλητική

Το σπορ χαρακτήρα της BMW Coupe 4-Series εκτείνεται στην ισχυρή σχεδίαση του πίσω. Η εξέχουσα οριζόντιες γραμμές και σε γενικές γραμμές τεντωμένο πίσω φώτα τοποθετούνται στα εξωτερικά άκρα του πίσω κλήρωση ιδιαίτερη προσοχή στις μυώδεις θόλους των τροχών και το φαρδύ μετατρόχιο. Η απότομη κλίση πίσω παρμπρίζ έχει επίδραση στη μείωση στην ουρά του αυτοκινήτου και δίνει το σώμα στο σύνολό του μια ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση. Δείχνει, επίσης, από ευρεία ώμους του αυτοκινήτου με ικανοποιητική σαφήνεια. Η L-σχήματος πίσω φώτα της BMW 4-Series Coupe μείγμα αρμονικά στη συνολική σχεδίαση του αυτοκινήτου. Συνεχίζουν την πορεία της γραμμής swage από τα πλευρά, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη σύνδεση με το οπίσθιο άκρο.

Αποκλειστικότητα και δυναμική πρόθεση κυριαρχούν στο εσωτερικό

Το εσωτερικό της BMW Coupe 4-Series συνδυάζει αθλητικές πρόθεση και την αποκλειστικότητα σε κομψό αποτέλεσμα. Στο μπροστινό μέρος της καμπίνας, μια προσέγγιση γνωστή ως layering - δηλαδή την έξυπνη χρήση του χώρου μέσα από τη διάρθρωση των γραμμών και επιφανειών σε στρώματα - παρέχει ένα φυσικό καμβά για την εστίαση σήμα κατατεθέν της BMW του οδηγού, αλλά είναι προσεκτικοί ώστε να μην αποκλείσει το συνοδηγό από η δράση. Όλα τα χειριστήρια κεντρικής σημασίας για την οδήγηση εργονομικά διατεταγμένα γύρω από τον οδηγό και να του δώσει ή βέλτιστη πρόσβαση της σε όλες τις λειτουργίες. Αυτόματες ταΐστρες, ένα σπορ τιμόνι, κρυστάλλινα στρογγυλά όργανα σε μαύρο βλέμμα του πίνακα και την ανεξάρτητος, επίπεδη οθόνη iDrive οθόνη υπογραμμίζουν την αίσθηση της λειτουργικής κομψότητας. Ο ελεγκτής iDrive Touch - σε κοντινή απόσταση στην κεντρική κονσόλα - και προαιρετικά εμπρόσθια και οπίσθια-συρόμενη / δίπλωμα υποβραχιόνιο ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές για την εξαιρετική χρηστικότητα και την άνεση της καμπίνας.

Οι δυναμικές οριζόντιες γραμμές του πίνακα οργάνων εκτείνονται στον προαιρετικό πόρτα δύο τόνων και πλευρική επένδυση, τυλίγοντας γύρω από τον οδηγό και το συνοδηγό σε μια αδιάσπαστη σκούπισμα και το δανεισμό στον εσωτερικό engagingly δυναμική αίσθηση. Η αλληλεπίδραση των επιφανειών και των γραμμών στα πλευρικά τμήματα του αυτοκινήτου παρέχει επίσης μια αποτελεσματική βιτρίνα για τα τυπικά μεγάλες πόρτες coupe και, με τη συνέχιση της λωρίδας προφορά, δημιουργεί μια οπτική σύνδεση μεταξύ του εμπρός και πίσω του εσωτερικού. Στο πίσω μέρος του οχήματος δυναμικά ανατομικό καθίσματα δώσει περαιτέρω έμφαση στις αθλητικές διαπιστευτήρια του BMW Coupe 4-Series. Εσοχή προσκέφαλα και την ευρεία, συνεχώς φορμαρισμένο πλευρικά υποστηρίγματα δώσει τα πίσω καθίσματα η εμφάνιση των δύο χωριστές θέσεις.

Προς το συμφέρον της μεγιστοποίησης της μεταβλητότητας του αυτοκινήτου, η πλάτη της BMW πίσω καθισμάτων 4-Series Coupe μπορεί να αναδιπλωθεί, ως εναλλακτική λύση, σε μια διάσπαση 40:20:40 και να προσαρμοστεί πολύ αποτελεσματικά ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κατάστασης σε χέρι. Αναδίπλωση κάτω από το κεντρικό τμήμα και μόνο δημιουργεί μια μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά ζεύγη πέδιλα του σκι ή snowboard, ενώ εξακολουθεί να επιτρέπει χώρο για τέσσερα άτομα επί του πλοίου. (Ένα κατάλληλο σκι BMW και τσάντα snowboard είναι διαθέσιμα από το φάσμα Αξεσουάρ BMW.) Η εκκίνηση μπορεί επίσης να ανοίξει εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας το προαιρετικό Smart ανοιχτήρι ως μέρος της δυνατότητας πρόσβασης Comfort. Εδώ, μια μικρή κίνηση του ποδιού κάτω από το κέντρο του πίσω προφυλακτήρα είναι το μόνο που χρειάζεται για να αυξηθεί η πόρτα του χώρου αποσκευών.

Ατομική εκδόσεις εξοπλισμού

Υψηλής ποιότητας συνδυασμοί υλικών, αποκλειστικά χρώματα και μεμονωμένες εκδόσεις εξοπλισμού προσφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευής καθορίζουν το ασφάλιστρο ατμόσφαιρα επί του σκάφους, η νέα BMW 4-Series Coupe. Καθώς και το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, το υλικό των οποίων και η χρωματική φιλοσοφία αναδεικνύει την πιο κλασική πλευρά του χαρακτήρα του αυτοκινήτου, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τρεις άλλους συνδυασμούς εξοπλισμού και ένα πακέτο Sport M με το οποίο να προσθέσετε μεμονωμένες στυλιστικές πινελιές στο εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου . Η Γραμμή Sport, Modern Line και η γραμμή πολυτέλεια ενσωματώνουν διαφορετικά παίρνει το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, για την προσαρμογή του σχεδιασμού και το χρώμα σχεδίου για τη μάσκα και αεραγωγούς, εξωτερικό καθρέφτη κεφαλαιοποίησης, Αναπνέουν Air και πλαϊνό παράθυρο γραφικών, διακοσμητικές λωρίδες στο μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα , λωρίδες μαρσπιέ, κονκάρδες μοντέλο στα εμπρός πλαϊνά πάνελ, και το φάσμα των ζαντών για να ρυθμίσετε το αυτοκίνητο εξωτερικά, εκτός από το βασικό επίπεδο εξοπλισμού.

Sport Line

Η Γραμμή Sport προσθέτει επιπλέον βάθος στη δυναμική ρεπερτόριο της BMW Coupe 4-Series με μια επιλογή από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά εξωτερικό σώμα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Προστέθηκε με την οποία, το πρότυπο γυαλιστερό μαύρο κολόνες Β και μαύρο wrap-γύρω από ταινία παράθυρο δανείζουν σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου ακόμα μεγαλύτερη γροθιά. Εννέα εντυπωσιακά φορμαρισμένο γυαλιστερό μαύρο της μάσκας ράγες σε χρώμιο χρώματος surround δανείζουν το εμπρόσθιο άκρο μια ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση και συναγερμού. Οι τρεις μαύρες εισαγωγές αέρα στο εμπρός ποδιά και τα ομοίως αστραφτερά μαύρα Αναπνέουν Air, εν τω μεταξύ, σύρει το μάτι προς αεροδυναμικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου. 18-ιντσών ή 19 ιντσών (προαιρετικά) ζάντες ελαφρού κράματος - ανάλογα με το μοντέλο - στην διπλών ακτίνων παρέχει μια επιπλέον δόση των αθλητικών θεάτρου. Από πίσω, η BMW 4-Series Coupe με τη γραμμή αθλητισμός μπορεί να προσδιοριστεί από το μαύρο επίπεδο του φινιρίσματος ταινία με τον πίσω προφυλακτήρα και τα μαύρα embellishers απόληξη εξάτμισης. Μέσα στο αυτοκίνητο, η αντίθεση μεταξύ μαύρου και κόκκινες πινελιές, όπως τα κόκκινα τελειώματα δακτυλίους στο εσωτερικό κύκλο του στα όργανα και κόκκινες ραφές στο τιμόνι του αθλητισμού, να παρέχεται το απαιτούμενο αθλητικό ταλέντο. Μια προαιρετική εκτεταμένη παραλλαγή εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένων των κοραλλιογενών κόκκινα δερμάτινα σπορ καθίσματα, κόκκινα τελειώματα πάνελ των θυρών και ένα κόκκινο κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων μπορεί να καθορίζεται αποκλειστικά για την BMW 4-Series να λάβει αθλητική ατμόσφαιρα σε ένα άλλο νέο επίπεδο.

Γραμμή πολυτελείας

Διακριτική γυαλιστερό πινελιές χρωμίου προσδίδουν το εξωτερικό της BMW Coupe 4-Series μια ιδιαίτερα κομψή και αποκλειστική έφεση. 11 περίπλοκη νεφρού γρίλια ράγες με χρώμιο χρώματος μέτωπα και ματ μαύρο πλευρές, δύο γυαλιστερό διπλό γέφυρες σε εξωτερικούς αεραγωγούς του εμπρός ποδιά και χρώμιο χρώματος Air Αναπνέουν όλα προσφορά αριστοκρατικό πινελιές. Το αστραφτερό παράθυρο surround χρώμιο είναι ένα άλλο οπτικό highlight, ενώ ιδιαίτερη 18-ιντσών ή (προαιρετικά) 19-ιντσών ζάντες αλουμινίου σε multi-ακτίνων υπογραμμίζουν την υπερβολή της γραμμής πολυτελείας. Η BMW 4-Series γραμμή πολυτέλεια Coupe μπορεί να αναγνωριστεί από το πίσω μέρος από ένα κομψό, υψηλής στιλπνότητας χρωμιωμένη λωρίδα στην πίσω ποδιά και χρωμιωμένη εξάτμιση embellishers καυσαερίων. Το εσωτερικό ξεχωρίζει επίσης με διάφορα στοιχεία χρωμίου, όπως το surround για τον ήχο και το σύστημα κλιματισμού. High-gloss ταινίες από ξύλο, δερμάτινα καθίσματα με χαρακτηριστική ραφή και μια επιλογή από δύο παραλλαγές ταπετσαρίας σε τέσσερα κλασικά κομψά χρώματα τονίζουν την αποκλειστικότητα της γραμμής πολυτελείας. Αποκλειστικά διαθέσιμο ως προαιρετική επιλογή για την BMW 4-Series, Ash Grain ανθρακί λεπτό ξύλο τελειώματα επιφάνειες και ένα Μαργαριτάρι Gloss Chrome μεταλλικό στρόγγυλο ψηφιδωτό από τα χαρακτηριστικά γραμμή πολυτέλεια.

Modern Line

Υψηλής ποιότητας ματ χρώμιο εξωτερικά τελειώματα στοιχεία που καθορίζουν τη σύγχρονη αισθητική του Modern Line, ενώ η μάσκα BMW με 11 ράγες σε ματ χρώμιο, τα σατινέ Αναπνέουν Air αλουμινίου, το περιβάλλει τις εξωτερικούς αεραγωγούς και την διακοσμητική λωρίδα στην πίσω ποδιά συνεχίσει το θέμα. Το πρότυπο παράθυρο surround σε σατινέ αλουμίνιο εφιστά την προσοχή στα γραφικά παράθυρο και να ταιριάζει σε με τα διακοσμητικά στοιχεία στο μπροστινό και πίσω. 18-ιντσών ή (προαιρετικά) 19-ιντσών στρόβιλο-style ζάντες αλουμινίου προσδίδουν μια νέα οπτική γωνία με την εξωτερική σχεδίαση, ενώ το ανοιχτόχρωμο ταμπλό σε συνδυασμό με ένα τιμόνι σε σκούρο στρείδι (τόσο διατίθεται και σε μαύρο) να δημιουργήσουν ένα πολύ ιδιαίτερη αίσθηση του χώρου. Δερμάτινη ταπετσαρία ή ύφασμα-δέρμα συνδυασμούς σε Oyster ή μαύρο, καθώς και μια επιλογή από τέσσερα τελειώματα επιφανειών με διακοσμητικές λωρίδες σε Pearl Gloss Chrome, εξασφαλίζει ένα ελκυστικό αλληλεπίδραση μεταξύ των υλικών.

M Sport πακέτο

Οι πελάτες που επιθυμούν να λάμψει ένα ιδιαίτερα φωτεινό προσκήνιο για τις stand-out δυναμικές αρετές της νέας BMW 4-Series Coupe θα βρείτε το πακέτο M Sport μια δελεαστική πρόταση. Καθώς και ένα αεροδυναμικό πακέτο, συμπεριλαμβανομένων των πολυάριθμων συστατικών του σώματος (εμπρός ποδιά με μεγάλη εισαγωγή αέρα, πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη, πλαϊνά), και BMW Individual High-gloss τελειώματα Γραμμή σκιάς, το αποκλειστικό προαιρετικό εξωτερικό χρώμα σκιά Estoril μπλε μεταλλικό εξασφαλίζει ένα σαφώς σπορ εμφάνιση και ασυναγώνιστη παρουσία στο δρόμο - μια επίδραση ενισχύεται από 18 - ή (προαιρετικά) 19-ιντσών ζάντες αλουμινίου στο σχεδιασμό σήμα κατατεθέν Μ. Μέσα στο αυτοκίνητο, χαρακτηριστικά, όπως M τερμάτισαν μαρσπιέ, ένα δερμάτινο τιμόνι M και υποπόδιο ενός οδηγού Μ διαμορφώνουν το σπορ αλλά κομψή ατμόσφαιρα. Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να εγκατασταθούν σε Το εξάγωνο / Alcantara σπορ καθίσματα με σωληνώσεις M και βασιλικό μπλε ραφές αντίθεσης προσφέρονται αποκλειστικά ως μέρος του πακέτου Sport M. Τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του πακέτου περιλαμβάνουν M Sport ανάρτηση και τα φρένα προαιρετικό Sport M σε αντίθεση μπλε βαφή.

Η δυναμική: Sporty ιδιότητες χειρισμού στηρίζουν μια συμμετοχή οδηγική εμπειρία

Οι έντονο δυναμική και την υπέρτατη χειρισμό της νέας BMW Coupe 4-Series είναι κυρίαρχα θέματα στην συναρπαστική εμπειρία οδήγησης του. Για να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες ενός σπορ coupe, οι μηχανικοί της BMW σασί έχουν αποχωρήσει από όλες τις στάσεις, επιτρέποντας το σπορ δίπορτο αυτοκίνητο να δώσει πλήρη πρόσβαση και για τα ταλέντα της σε οποιαδήποτε ταχύτητα και κάτω από μια ποικιλία συνθηκών. Αυτό που απαιτείται άλλον ένα γύρο των βελτιώσεων στα αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά του προκατόχου του, όσον αφορά την ακρίβεια, την ελαφρότητα και την ευκινησία, την περαιτέρω όξυνση του προφίλ του αυτοκινήτου ως μια καθαρή μηχανή οδήγησης. Η νέα BMW 4-Series Coupe είναι επομένως ένα από τα πιο σπορ παράγονται εν σειρά μοντέλων της BMW line-up, τη νέα δυναμική πρότυπα στην κατηγορία του.

Hallmark BMW set-up κάνει τη διαφορά

Η νέα BMW 4-Series Coupe οφέλη από τη συνήθη προσέγγιση της BMW της διάσπασης του συστήματος διεύθυνσης και των δυνάμεων μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα, η οποία δημιουργεί την ιδανική πλατφόρμα για τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης, εντυπωσιακή κατευθυντική ευστάθεια και την ευέλικτη συμπεριφορά. Έχει, επίσης, 50:50 κατανομή βάρους, η οποία θέτει το ίδιο, εκτός από τους αντιπάλους της. Όταν προσθέτετε στο μείγμα εξαιρετικά χαμηλό κέντρο βάρους του, κατά παραγγελία σασί set-up και ευφυή ελαφριά κατασκευαστική αντίληψη, το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά δυναμική συνολικό πακέτο που θα σταθμίσουν ακόμα και την όρεξη των πελατών με πάθος για σπορ οδήγηση.

Σημαντικά χαμηλότερο κέντρο βάρους

Η νέα BMW 4-Series Coupe έχει ακόμη σαφέστερη αθλητικές σύντομη από το απερχόμενο Coupe BMW 3-Series και εμφανίζει μια άμεση παρουσία στο δρόμο για να ταιριάζει. Αυτό είναι κάτω σε κανένα μικρό μέρος στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, 2.810 χιλιοστά μεταξόνιο (+ 50 mm) και φαρδύτερο μετατρόχιο - 1545 χιλιοστών στο μπροστινό μέρος και 1594 χιλιοστών στο πίσω μέρος (+ 45 / + 80 χιλιοστά). Ως πρότυπο, η BMW 4-Series Coupe βρίσκεται επίσης 10 χιλιοστά πιο κοντά στην άσφαλτο από την τελευταία Sedan BMW 3-Series. Αυτό βοηθά να φέρει το κέντρο του αυτοκινήτου του βάρους προς τα κάτω κάτω από τα 500 χιλιοστά, δηλαδή σημαντικά χαμηλότερο από τον προκάτοχό του του. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι νέες BMW 4-Series Coupe οδηγοί μπορούν να προσβλέπουν σε μια δελεαστική πακέτο διαβεβαίωσε κράτημα, ευέλικτη συμπεριφορά και αυξημένη ακρίβεια και την ανατροφοδότηση. Ωστόσο, αυτές οι δυναμικές ιδιότητες δεν έρχονται σε βάρος της άνεσης, επιβεβαιώνοντας την αθλητική δίπορτο ως ένα αυτοκίνητο εξοπλισμένο για την αντιμετώπιση των διαφόρων προκλήσεων της καθημερινής χρήσης.

Μια αυστηρή εστίαση στην αθλητική απόδοση

Η κατασκευή του πλαισίου της νέας BMW Coupe 4-Series είναι βασισμένο σε αυτό της τελευταίας Sedan BMW 3-Series, αν και οι πηγές και η απόσβεση, αξόνων κινηματικής και elastokinematics όλα έχουν προσαρμοστεί ακριβώς στο εξαιρετικά ελκυστικό χαρακτήρα της νέας Coupe. Πράγματι, οι μηχανικοί σασί έχουν καταφέρει να κάνουν περαιτέρω βελτιώσεις στην ευελιξία και την ακρίβεια που προσφέρει το πλαίσιο, χάρη στην τροποποίηση και τελειοποίηση των μεταβλητών, όπως η γωνία camber, το κομμάτι και το κέντρο roll. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ειδικά στοιχεία ενίσχυση του σώματος στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου για να ενισχύσουν περαιτέρω την ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης και την ανατροφοδότηση.

Double-κοινή συνδετική ράβδο εμπρός άξονα με αντιστρεπτική ράβδο

Ο εμπρός άξονας της νέας BMW Coupe 4-Series συνδυάζει την μέγιστη ακαμψία με ελάχιστο βάρος. Αλουμίνιο αντηρίδες ροπής, ψαλίδια και περιστρεφόμενη έδρανα επιφέρει σημαντική μείωση του μη αναρτώμενες μάζες. Την ίδια στιγμή, η απουσία της ροπής κατευθύνουν επέτρεψε στους μηχανικούς να βελτιστοποιήσουν την κινηματική του άξονα δύο συνδέσμων υπέρ της ευελιξίας και δυναμισμού. Ρύθμιση της θέσης των βραχιόνων ελέγχου στα έδρανα περιστροφής από τη διάταξή τους για τις τελευταίες BMW Sedan 3-Series δίνει στο αυτοκίνητο μια 19-χιλιοστών χαμηλότερο κέντρο roll, το οποίο έχει θετική επίδραση στη δυναμική της οδήγησης. Μια πρόσθετη γόνατα μεταξύ εμπρός υποπλαίσιο και το περβάζι του σώματος δημιουργεί μια σκληρή συνολική σύνδεση μεταξύ των εμπρός τροχών και κύρια δομή του αυτοκινήτου, έτσι ώστε οι εγκάρσιες δυνάμεις που δημιουργούνται κατά την είσοδο σε γωνίες μεταφέρονται στο αυτοκίνητο πιο άμεσα. Η BMW 4-Series Coupe ανταποκρίνεται, επομένως, πολύ πιο άμεσα στις εντολές οδήγησης του οδηγού και εμφανίζει πιο σπορ χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη ευελιξία συνολικά. Και αυτό σημαίνει ότι τα θέματα δρόμο του μέσα από τις γωνίες με την υπέρτατη ευκολία και ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

Πέντε-link πίσω άξονα ενισχύει τη συμμετοχή χαρακτήρα του αυτοκινήτου

Ο πίσω άξονας της νέας BMW Coupe 4-Series διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην ενίσχυση της ικανότητας της δυναμικής του αυτοκινήτου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει άνεση έχει παραμεληθεί. Η κατασκευή αυτή βασίζεται στην δοκιμασμένη φιλοσοφία πέντε συνδέσμων, και έχουν elastokinematics της έχουν ρυθμιστεί ειδικά για αυτό το σπορ coupe. Επιπλέον, πολύ φαρδιά αναρτήσεις και στηρίγματα για τους μεταφορείς τροχών για διαδρομή και κάμπερ, επανατοποθετείται ελαφρά τα σημεία άξονα, εξαιρετικά άκαμπτο έλεγχο των όπλων και άξονα υποπλαίσια, καθώς και η χρήση των όπλων ώθηση για να συνδέσετε την αναστολή με το σώμα παρέχει όλα μια εξαιρετική βάση για μια εξαιρετικά σπορ και δυναμικά εξαιρετικές συνολικό set-up. Το αποτέλεσμα είναι ακριβής και εξασφαλισμένη θέση των τροχών, και ως εκ τούτου ασυναγώνιστη κατευθυντική ευστάθεια σε όλες τις οδηγικές καταστάσεις. Clever αεροδυναμικά χαρακτηριστικά γύρω από τον πίσω άξονα επίσης να κάνουμε το καθήκον τους για δυναμική οδήγηση.

Servotronic στάνταρ, σπορ σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής προαιρετική

Ένα τυπικό χαρακτηριστικό της νέας BMW Coupe 4-Series είναι ηλεκτρικό τιμόνι, πλήρης, με τη λειτουργία Servotronic παρέχοντας ταχύτητα-ευαίσθητη υποβοήθηση. Το σύστημα είναι σαφώς καθορισμένες αποτελέσματα της χαρτογράφησης σε μεγαλύτερη αίσθηση του τιμονιού και την ανατροφοδότηση. Η ακρίβεια και η άμεση αντίδραση είναι επομένως μεταξύ των χαρακτηριστικών του συστήματος διεύθυνσης που σας βοηθούν να το σπορ χαρακτήρα του Coupe, ενώ ροπή βόδι είναι εμφανή μόνο δια της απουσίας της. Η νέα BMW 4-Series Coupe μπορεί να εξοπλιστεί με μεταβλητό σπορ τιμόνι ως επιλογή. Αυτό χρησιμοποιεί διαφορετικές αναλογίες τιμονιού ανάλογα με το ποσό της ασφάλισης εφαρμοσμένη. Μόνο ένα μικρό ποσό της προσπάθειας διεύθυνσης απαιτείται για ελιγμούς, για παράδειγμα, ενώ ασυναγώνιστες εντοπισμό και straightline σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες είναι εγγυημένη. Υπάρχουν, επίσης, τα οφέλη για τα χαρακτηριστικά χειρισμού του αυτοκινήτου, π.χ. όταν απαιτούνται αστραπιαίες ελιγμούς αποφυγής.

Ισχυρό σύστημα πέδησης με ελαφριά κατασκευή

Σύμφωνα με το δυναμισμό, τις επιδόσεις της, η νέα BMW 4-Series Coupe έρχεται εξοπλισμένο με ισχυρή ταλάντευση δαγκάνες ή ορισμένου δαγκάνες φρένων και μεγάλα, εσωτερικά αεριζόμενα δισκόφρενα. Οι δαγκάνες στον μπροστινό άξονα από αλουμίνιο. Καθώς και επαίρεται χαμηλή μη αναρτώμενες μάζες, τα φρένα επίσης ξεχωρίζουν με εξαιρετική θερμική ανοχή τους, την άριστη επιδόσεις στο βρεγμένο πέδησης, την ευκολία χρήσης και εξαιρετική αίσθηση. Μια ένδειξη φθοράς τακακιών και η λειτουργία στεγνώματος είναι στάνταρ σε όλα τα μοντέλα.

Ευφυής ελαφριά κατασκευαστική αντίληψη και αεροδυναμικό fine-tuning

Ευφυή ελαφριά έννοια, η νέα BMW 4-Series Coupe της κατασκευής κάνει μια σημαντική συμβολή στην δυναμικές αρετές του αυτοκινήτου. Η χρήση της υψηλής και υπερ-υψηλής αντοχής πολλαπλών φάσεων χάλυβες και προσαρμοσμένες κενά μεγιστοποιεί τη δύναμη του σώματος, χωρίς να αυξάνει το βάρος. Τα συστατικά τα οποία είναι κεντρικής σημασίας για ακαμψία κατασκευασμένο από μικρο-κράμα χάλυβα. Μπροστινό άκρο του σώματος είναι 60 τοις εκατό πιο αυστηρό από εκείνο του απερχόμενου Coupe BMW 3-Series και έτσι έχει οφέλη πέρα ​​από την ευελιξία και την ακρίβεια διεύθυνσης και μόνο. Πιο εντυπωσιακά, η νέα BMW 4-Series Coupe συμβουλές στις κλίμακες σε έως και 45 κιλά λιγότερο από τον προκάτοχό του, ανάλογα με τον κινητήρα και ειδικό εξοπλισμό, παρά το γεγονός ότι αυξήθηκε σημαντικά από πλευράς διαστάσεων.

Η νέα BMW 4-Series Coupe τονίζει αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του με ένα CD (συντελεστής οπισθέλκουσας) 0.28. Βελτιστοποίηση των μέτρων πραγματοποιείται στο εμπρός ποδιά και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχουν κερδίσει το διθέσιο συντελεστή ανελκυστήρα για να ταιριάζει με τις αθλητικές προσωπικότητες της τρέχουσας Coupe BMW M3. Ένας άλλος παράγοντας εδώ είναι ο σχεδιασμός της κάτω μέρος του αμαξώματος: η αεροδυναμικά βελτιστοποιημένη δομή ενσωματώνει ομαλή πάνελ εκτείνονται προς τις πλευρές, κάτω από την ασπίδα διαμερίσματος του κινητήρα και γύρω από το εμπρόσθιο τμήμα των καυσαερίων σήραγγας. Μαζί, θα σφραγίσει το κάτω μέρος του αμαξώματος σε βαθμό πρωτοφανή.

Αεροκουρτίνες και Αναπνέουν Air

Το αεροδυναμικό fine-tuning διαδικασία διαρκεί σε κάθε περιοχή του σώματος. Για παράδειγμα, οι πλέον γνωστές Αεροκουρτίνες BMW στην εμπρός ποδιά δημιουργούν ένα πέπλο του αέρα, η οποία μειώνει τους στροβιλισμούς - και ως εκ τούτου σύρετε - γύρω από τους εμπρός τροχούς. Τα αεροδυναμικά σχεδιασμένο θόλους των τροχών και οι αεροτομές μπροστά από αυτούς συμβάλλουν με τις δυναμικές αρετές της νέας BMW Coupe 4-Series. Τα νέα Αναπνέουν Air τοποθετημένο προς τα πίσω από θόλους των εμπρός τροχών εκτρέψει μέρος του αέρα που διέρχεται από τους θόλους των τροχών, μειώνοντας έτσι την αντίσταση του αέρα. Εργάζονται ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε συνδυασμό με τις κουρτίνες αέρα.

M Sport ανάρτηση, προσαρμοζόμενη ανάρτηση και M Sport φρένα

Το Sport ανάρτηση M συμπεριληφθεί ως μέρος του πακέτου Sport M μπορεί επίσης να παραγγελθεί ξεχωριστά. Λειτουργεί με μια πιο σταθερή ελατήριο / αμορτισέρ set-up και πιο σκληρή anti-roll bars, και έχουν κινηματική / elastokinematics της και ήταν tweaked να ταιριάζει με το νέο BMW 4-Series Coupe. M Sport ανάρτηση περιλαμβάνει επίσης 18-ιντσών ή (προαιρετικά) Μ 19 ιντσών ζάντες ελαφρού κράματος. Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορεί να προτιμούν να καθορίσετε μειωθεί, προσαρμοζόμενη ανάρτηση - με την εστιασμένη αποσβεστήρες αθλητικές του set-up και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο - το οποίο ρυθμίζει τη χαρτογράφηση αποσβεστήρα στην επιφάνεια του δρόμου και την οδήγηση κατάσταση στο χέρι. Ο οδηγός μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε το διακόπτη ελέγχου οδήγησης εμπειρία να ποικίλλουν τις βασικές ρυθμίσεις της ανάρτησης μεταξύ του πιο άνετη και πιο σπορ από τα άκρα της κλίμακας, σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις. Για την απόδοση-minded πελάτες, η BMW προσφέρει τα φρένα M Sport. Η ομάδα του αλουμινίου σταθερές δαγκάνες (τεσσάρων εμβόλων μπροστά, δύο εμβόλων στο πίσω μέρος) και ευμεγέθη δίσκοι συνδυάζουν εξαιρετικά χαμηλό βάρος, με πολύ μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης.

Οδήγηση διακόπτη ελέγχου εμπειρία με τη λειτουργία ECO PRO: έξτρα σπορ ή οικονομικών τρόπους οδήγησης με το πάτημα ενός κουμπιού

Η νέα BMW 4-Series Coupe προσφέρει επίσης στους οδηγούς τη δυνατότητα να δώσει το συνολικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου ένα σπορ ή πιο άνετο προβάδισμα, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης ή προσωπικές προτιμήσεις τους. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία οδήγησης διακόπτη ελέγχου με ECO PRO λειτουργία στην κεντρική κονσόλα, οι οδηγοί μπορούν να επιλέξετε την επιθυμητή λειτουργία τους - ECO PRO, COMFORT, SPORT και SPORT + (σε συνδυασμό με τη γραμμή Sport ή το πακέτο M Sport). Κάθε μία από τις προκαθορισμένες set-ups ενεργοποιεί διαφορετικές ρυθμίσεις για τη σχετική κινητήρα και εξαρτήματα ανάρτησης.

Σε λειτουργία SPORT, για παράδειγμα, η απόκριση του γκαζιού είναι ακόμη πιο γρήγορα και το σύστημα διεύθυνσης γίνεται αισθητά πιο άμεση. Αν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, τα σημεία αλλαγής ταχυτήτων μεταβάλλεται επίσης να παρέχει σημαντικά σπορ αυτοκίνητο. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, διαφορετικές ρυθμίσεις μπορούν να επιλεγούν για τα εξαρτήματα του κινητήρα και το σασί. Σε SPORT + mode, οι Dynamic όρια ελέγχου ευστάθειας που τέθηκαν και Δυναμικός Έλεγχος Πρόσφυσης (DTC) έχει ενεργοποιηθεί. Το ηλεκτρονικό μπλοκέ λειτουργία για το πίσω διαφορικό μπορεί να προσφέρει στη συνέχεια έξτρα σπορ επιτάχυνση στις στροφές ή απότομες στροφές.

Powertrain: Ισχυροί κινητήρες μεγιστοποίηση δυναμικές επιδόσεις

Η ιδιοκτησία ενός coupe αντικατοπτρίζει το πάθος του οδηγού για τις κομψές γραμμές, σπορ επιδόσεις και υψηλής ποιότητας δυναμική. Και το state-of-the-art τεχνολογία κινητήρων κάτω από το δέρμα της νέας BMW 4-Series Coupe εξασφαλίζει ότι προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία που ικανοποιεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Κατά μήκος τοποθετημένο μπροστά, εν σειρά κινητήρες αποστολή τους δύναμη στους πίσω τροχούς βλέπε BMW βάζοντας την πίστη του σε μια αποδεδειγμένη και δοκιμασμένη φιλοσοφία κίνησης που προσφέρει ασυναγώνιστη οδηγική απόλαυση. Όλοι οι κινητήρες που διατίθενται για τη νέα BMW 4-Series Coupe BMW TwinPower χρήση της τεχνολογίας Turbo, που συνδυάζει σπορ επιδόσεις με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Προστέθηκε στο οποίο, όλοι οι κινητήρες πληρούν τις EU6 πρότυπο καυσαερίων. Διατίθενται με το λανσάρισμα είναι εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης για την BMW 435i Coupe, μια τετρακύλινδρη μονάδα βενζίνης για την BMW 428i Coupe και έναν τετρακύλινδρο diesel για το Coupe BMW 420d. Αυτά τα state-of-the-art μηχανές δεν εμπνέει μόνο την BMW 4-Series Coupe με εξαιρετική επιτάχυνση και την ελαστικότητα, θα ενώσει τις δυνάμεις του με ευφυή ελαφριά έννοια της κατασκευής του αυτοκινήτου για να θέσει σε περαιτέρω βελτιώσεις στη δυναμική συμπεριφορά και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Η ισχύς μεταφέρεται από τη μηχανή σε δρόμο με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο στάνταρ, αν και όλες οι εκδόσεις κινητήρων μπορεί επίσης να συνδεθεί με μια οκτώ-τάχυτο σπορ αυτόματο κιβώτιο ως επιλογή. Και οι δύο εργασίες κιβώτια ταχυτήτων σε συνδυασμό με την κατανάλωση καυσίμου-μείωση Έναρξη λειτουργίας Αυτόματη διακοπή. Το BMW xDrive έξυπνο, all-wheel-drive σύστημα μπορεί να καταδικαστεί ως επιλογή από τη δρομολόγηση των δύο βενζινοκίνητα παραλλαγές.

Elite αθλητή: εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας της BMW 435i Coupe

Η νέα BMW 435i Coupe δίνει πλήρη αξία για την απόδοση-minded χάρη τους οδηγούς σε ένα straight-six βενζινοκινητήρας που εντυπωσιάζει με στιγμιαία παροχή ισχύος, η δίψα για στροφές που θα περίμενε κανείς από την BMW, εξαιρετική φινέτσα και την εξαιρετική απόδοση. Εξοπλισμένο με High Precision Direct Injection και Valvetronic πλήρως μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων, το 3,0-λίτρων με αλουμινένιο στροφαλοθάλαμο αποδίδει μέγιστη ισχύ 225 kW/306 hp μεταξύ 5.800 και 6.000 rpm. Η μέγιστη ροπή των 400 Nm (295 lb-ft) παράγεται με χαμηλά και 1.200 rpm και παραμένει στη βρύση έως και 5.000 rpm. Η υπόσχεση της καθαρής δυναμική που περιέχονται σε αυτά τα στοιχεία γίνεται αληθινό έξω στο δρόμο.

Οι αθλητικές επιδόσεις του ισχυρού εξακύλινδρο δύναμη επιτρέψει να επιταχυνθεί η νέα BMW 435i Coupe 0-100 km / h (62 mph) σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα (μόλις 4,9 δευτερόλεπτα με xDrive) στο δρόμο για ένα ηλεκτρονικά περιορισμένες 250 χλμ/ώρα (155 mph) μέγιστη ταχύτητα. Ο εξακύλινδρος μονάδα διαψεύδει τις εντυπωσιακές επιδόσεις του με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι μεταξύ 7,9 και 8,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (35,8 έως 34,9 mpg imp) και CO2 σειρά εκπομπών 185-189 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο (ΕΕ κύκλο δοκιμών, ανάλογα με τη μορφή που καθορίζεται ελαστικού). Και η νέα BMW 435i Coupe είναι ακόμα πιο οικονομική όταν εφοδιάζεται με το προαιρετικό οκτατάχυτο Σπορ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Εδώ, η ναυαρχίδα 4-Series Coupe επιτυγχάνει συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου μόλις 7.3 έως 7.4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (38,7 έως 38,2 mpg imp), ενώ οι εκπομπές CO2 καρφώθηκε σε μεταξύ 169 και 172 γραμμαρίων ανά χιλιόμετρο.

Χαμηλό βάρος, υψηλή απόδοση: Ο τετρακύλινδρος κινητήρας για την BMW 428i Coupe

Spirited απόδοση ισχύος, εντυπωσιακή ροπή, υψηλές μέγιστες στροφές και το χαμηλό βάρος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του 2.0-λίτρων τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, η οποία ταιριάζει σε άψογα με τη δυναμική έννοια της νέας BMW 4-Series Coupe. Εδώ πάλι, τεχνολογικό πακέτο BMW - συμπεριλαμβανομένου High Precision Direct Injection, twin-scroll υπερσυμπιεστή, double-VANOS μεταβλητό έλεγχο εκκεντροφόρων και Valvetronic πλήρως μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων - θέτει σε εντυπωσιακές δυνατότητες επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές.

Η αιχμής, τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας παράγει μέγιστη ισχύ 180 kW/245 hp στις 5.000 - 6.500 rpm και μέγιστη ροπή 350 Nm (258 lb-ft), το οποίο ο οδηγός μπορεί να έχει πρόσβαση μεταξύ 1.250 και 4.800 rpm. Η νέα BMW 428i Coupe εκμεταλλεύεται αυτά τα σπορ χαρακτηριστικά επιδόσεων από τα 0 στα 100 km / h (62 mph) σε 5,9 δευτερόλεπτα και έχει ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα 250 km / h (155 mph). Ο κινητήρας μετατρέπει κάθε κτύπημα του επιταχυντή σε πρόσω προώθηση στιγμιαία και φέρνει στο νου συναρπαστικό παροχή ισχύος από τη στιγμή που περιστρέφεται πάνω από το ρελαντί σε όλη τη διαδρομή μέσα στις άνω περιοχές του φάσματος στροφών του κινητήρα κατά μήκος μια σχεδόν γραμμική καμπύλη. Η μέση κατανάλωση καυσίμου του Coupe BMW 428i στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών της ΕΕ ανέρχεται σε μόλις 6.6 έως 6.7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (42,8 έως 42,2 mpg imp), και τις εκπομπές CO2 των 154-156 γραμμαρίων ανά χιλιόμετρο (ανάλογα με τη μορφή που καθορίζεται ελαστικών) είναι εξίσου χαμηλά. Το προαιρετικό οκτατάχυτο Σπορ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ανοίγει επίσης περαιτέρω δυνατότητες για εξοικονόμηση καυσίμων στην BMW 428i Coupe? Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται μεταξύ 6.3 και 6.4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (44,8 έως 44,1 mpg imp) και τις εκπομπές CO2 από 147 έως 149 γραμμάρια ανά 100 χιλιόμετρα αντιπροσωπεύουν μια συγκλονιστική πρόταση.

Ισχυρό και αποτελεσματικό: Ο τετρακύλινδρος κινητήρας diesel στην BMW 420d Coupe

Πρόκειται για μια σειρά από χρόνια τώρα από BMW πρώτη απέδειξε ότι οι κινητήρες diesel μπορούν να κάνουν μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή της πηγής ενέργειας για κουπέ, καθώς και. Σήμερα, αυτό είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο αλήθεια και πετρελαιοκινητήρες σε καμία περίπτωση δεν έρχονται σε σύγκρουση με τις αθλητικές φιλοδοξίες αυτής της φυλής του αυτοκινήτου. Η νέα BMW 420d Coupe βλέπει το τελευταίας γενιάς τετρακύλινδρο κινητήρα diesel που προβάλλει μια άλλη συγκλονιστική υπόθεση με την επιβλητική ροπή, εξαιρετική φινέτσα και την εξαιρετική απόδοση - επιτυγχάνεται χωρίς να παρεμβαίνει στη συμμετοχή οδηγική εμπειρία του αυτοκινήτου. Αυτό το state-of-the-art μονάδα diesel με αλουμινένιο στροφαλοθάλαμο σύνθετο θέτει μια σειρά από κριτήρια. Το τελευταίας γενιάς τεχνολογία common rail άμεσου ψεκασμού, υπερσυμπιεστή με τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας και ακριβή μπεκ ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα εξασφαλίζουν άμεση ανταπόκριση στο γκάζι και εντυπωσιακό γροθιά, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

Με μέγιστη ισχύ 135 kW/184 hp στις 4.000 rpm και μέγιστη ροπή 380 Nm φτάνοντας (280 lb-ft) μεταξύ 1.750 και 2.750 rpm, η νέα BMW 420d Coupe εμφανίζει μια εξαιρετικά δυναμική στροφή της ρυθμό. Το επιταχύνει από 0 στα 100 km / h (62 mph) αντιμετωπίζεται με μόλις 7,5 δευτερόλεπτα και η ευέλικτη ντίζελ μπορεί να επιταχύνει έως 240 χλμ/ώρα (149 mph), εφόσον απαιτείται. Η μέση κατανάλωση καυσίμου των 4.7 - 4.8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (60,1 έως 58,9 mpg imp) και τις εκπομπές CO2 μεταξύ 124 και 126 γραμμαρίων ανά χιλιόμετρο (ΕΕ κύκλο δοκιμών, ανάλογα με τη μορφή που καθορίζεται ελαστικών) συμπληρώνουν το προφίλ της νέας BMW 420d Coupe, όπως ένα ισχυρό και αποτελεσματικό αθλητή είναι εξοπλισμένα με μία από τις καθαρότερες και πιο οικονομικούς κινητήρες diesel στην κατηγορία του.

Εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο στάνταρ

Εύκολη αλλαγή ταχυτήτων, ακριβή κλιμάκωσή και τη βέλτιστη απόσταση μετάδοσης είναι τα stand-out χαρακτηριστικά του σπορ, εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο για τη νέα BMW 4-Series Coupe. Για τους οδηγούς με τις αθλητικές τάσεις, το περιβάλλον, όπου η δύναμη από τον κινητήρα αναμεταδίδεται στο σύστημα μετάδοσης είναι το κλειδί για τη μεγιστοποίηση δυναμικές επιδόσεις του αυτοκινήτου. Το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας στροφή της να ανοίξει την πόρτα σε ισχυρές ορμές και την ταχεία, σύντομες εκρήξεις της ταχύτητας, και επίσης παίζει το ρόλο του βοηθώντας να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου.


















phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...