O ποδοσφαιριστής Ντινιέ Ντρογκμπά έδωσε 1 εκατ. στις οικογένειες των ανθρακωρύχων της Σόμα .Και η κυρία Γεωργία αντί για μπομπονιέρες στη βάφτιση πρόσφερε τρόφιμα σε φτωχούς!

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι ο επιθετικός της Γαλατασαράι δεν σκόπευε να δημοσιεύσει τη αξιοθαύμαστη αυτή κίνηση του, μέχρι που το ανακοίνωσε μέσω Twitter το μέλος της διοίκησης της τουρκικής ομάδας, Εμίρ Σαριγκούλ.Ο Ντρογκμπά τόνισε: «Μοιράζομαι τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους στη Σόμα.
Θα κάνω τα πάντα για να τους βοηθήσω, αλλά θέλω να εξηγήσω πως δεν θέλω να γίνεται χρήση του ονόματός μου. Δεν χρειάζομαι τέτοιου είδους αυτοπροβολή. Αγαπώ την Τουρκία γι’ αυτό θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω».
Αντί για μπομπονιέρες μοίρασε τρόφιμα
Αντί για μπομπονιέρες μοίρασε τρόφιμα

Αποφάσισε τα χρήματα που θα διέθετε ... να πιάσουν τόπο, κι έτσι σκέφτηκε πρακτικά. Ο λόγος για την κυρία Γεωργία, μητέρα τριών παιδιών, που βαπτίζοντας το μωρό της, αποφάσισε αντί να προσφέρει μπομπονιέρες στους καλεσμένους της, να διαθέσει το χρηματικό ποσό για τρόφιμα, τα οποία έστειλε στο ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου Hρακλείου: κρέας, γάλατα, πατάτες κ.α, αναφέρει το cretalive.gr

Σε ανάρτησή του στο facebook ο διευθυντής του σχολείου Ζαχαρίας Καψαλάκης ευχαριστεί την κ. Γεωργία αλλά και την εκπαιδευτικό Άλεξ, που έφερε σε επαφή τη μητέρα με το σχολείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ.Γεωργία είναι από την Κύπρο, μια χώρα που έχει επίσης χτυπηθεί από την κρίση...

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...