One night stand Σεξ της μιας βραδιάς: Πώς το βλέπουν οι άντρες και πώς οι γυναίκες; - Bild: Πρώτοι στο σεξ παγκοσμίως οι Έλληνες!

Σεξ της μιας νύχτας: Σεξ χωρίς το «προστατευτικό πλαίσιο» μιας σχέσης, σεξ για μια νύχτα ή ίσως και περισσότερες. Αλλά σίγουρα μια σεξουαλική επαφή...χωρίς να ξέρεις εάν θα υπάρξει συνέχεια...

Εκείνη:

Μια γυναίκα που ακολουθεί έναν άνδρα που γνώρισε στο μπαρ, σε μια φιλική παρέα, στην σχολή της ή στην δουλειά της και ολοκληρώνει μαζί του από την πρώτη βραδιά, τις περισσότερες φορές σκέφτεται «ας ξεκινήσουμε έτσι και σιγά σιγά... μπορεί να κολλήσει». Για μια γυναίκα η ερωτική επαφή, όσο γρήγορα κι αν γίνει, σηματοδοτεί συχνά την αρχή μιας συναισθηματικής διαδρομής αλλά και μιας επιθυμίας να μοιραστεί με τον άντρα αυτό συναισθήματα κι εμπειρίες, ξεκινώντας από αυτό που της προσφέρεται πιο εύκολα από εκείνον... από το μοίρασμα των κορμιών τους. 

Φυσικά, υπάρχουν φορές που μια γυναίκα επιθυμεί μόνο να απολαύσει την σαρκική επαφή με έναν άνδρα και είναι απολύτως ξεκάθαρο μέσα της πως δεν υπάρχει καμία άλλη προσδοκία από την επαφή μαζί του. Η ερωτική επαφή είναι για εκείνη μια εκτόνωση σαρκική και η επιθυμία της για αυτό τον άνδρα εξαντλείται στο χώρο μιας κρεβατοκάμαρας.

Εκείνος:

Ένας άνδρας που βιάζεται να κάνει σεξ με μια γυναίκα που γνώρισε στο μπαρ ή σε μια παρέα,  από το πρώτο κιόλας βράδυ είναι, τις περισσότερες φορές, συνειδητοποιημένος για τα κίνητρά του: την ηδονή και τον οργασμό. Έλκεται σεξουαλικά από εκείνη, δημιουργεί φαντασιωσικά σενάρια στη θέα του κορμιού και του προσώπου της και ανυπομονεί να βιώσει αυτές τις στιγμές ηδονής που φαντασιώνεται. Συχνά, ένας άνδρας που ακολουθεί κατ’ εξακολούθηση αυτό τον τρόπο σεξουαλικής επικοινωνίας, διανύει μια συναισθηματικά ανώριμη φάση ζωής κατά την οποία αποφεύγει την συναισθηματική δέσμευση και τις ευθύνες μιας σχέσης. Προτιμά να εκφορτίζεται βιολογικά και να μην δεσμεύεται παραμένοντας σε επιφανειακά φλερτ. 

Φυσικά, δεν είναι σπάνιο για έναν άνδρα να επιθυμεί πολύ μια γυναίκα ερωτικά και σταδιακά να θελήσει να διεκδικήσει εκτός από την ερωτική επαφή μαζί της, και το συναισθηματικό δέσιμο. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ένας άνδρας που αισθάνεται αυτοπεποίθηση με την σεξουαλική του επίδοση μπορεί να βιαστεί να κάνετε έρωτα για να σε εντυπωσιάσει, ενώ αντίθετα ένας άνδρας που βιώνει ανασφάλεια ως προς αυτή, σπάνια θα σε οδηγήσει γρήγορα στο κρεβάτι.

Η αλήθεια είναι...

Η αλήθεια είναι ότι τόσο για τον άνδρα όσο και για την γυναίκα, το σεξ της μιας νύχτας (χωρίς να ξέρεις εάν θα υπάρξει συνέχεια) γεννά συχνά άγχος, αγωνία, φόβο. Ή μάλλον όχι για τον άνδρα ή την γυναίκα, αλλά για αυτό τον άνθρωπο που αυτή η νύχτα του άρεσε πολύ... και γέννησε μέσα του προσδοκίες, επιθυμίες και συναισθήματα. 

Μάλιστα σύμφωνα με μια τελευταία μελέτη του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, σε δείγμα 3.9000 εθελοντών φοιτητών, τα one night stands  προκαλούν κατάθλιψη και εκνευρισμό, ενώ αυξάνουν τα επίπεδα του στρες στα άτομα που ακολουθούν κατ’ εξακολούθηση μια τέτοια σεξουαλική συμπεριφορά, σε σύγκριση με όσους διατηρούν σταθερές σχέσεις.


Το σεξ της μιας νύχτας είναι μια επιλογή, απόλυτα φυσιολογική και θεμιτή. Μάλιστα, θα είναι και απόλυτα λειτουργική εάν ο άνδρας ή η γυναίκα που έχει ξεκαθαρίσει μέσα του/ της πως θέλει μόνο αυτό από τον παρτενέρ του, το εκφράσει ξεκάθαρα προλαβαίνοντας προσδοκίες, όνειρα, μη ρεαλιστικές επιθυμίες. Ας είμαστε ειλικρινείς με τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας, και τότε έχει κι εκείνος την δική του επιλογή και ευθύνη για την συνέχεια. Άλλωστε ο έρωτας αποτελεί σταθερά το μεγαλύτερο ρίσκο για την συναισθηματική μας ισορροπία.

Bild: Πρώτοι στο σεξ παγκοσμίως οι Έλληνες!

Αφήνουν πίσω τους Βραζιλιάνους και Ρώσους

Την πρώτη θέση στη λίστα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild» για τους καλύτερους εραστές στον κόσμο καταλαμβάνουν οι Έλληνες, αφήνοντας πίσω τους Βραζιλιάνους και Ρώσους, οι οποίοι έρχονται στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Σύμφωνα με έρευνα εταιρείας προφυλακτικών, σχετικά με τη συχνότητα των ερωτικών επαφών σε παγκόσμια κλίμακα, οι Έλληνες κάνουν κατά μέσο όρο σεξ 164 φορές το χρόνο.

Δεύτεροι έρχονται οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι έχουν -κατά μέσο όρο- 145 ερωτικές συνευρέσεις ανά έτος, ενώ Ρώσοι και Πολωνοί βρίσκονται στην τρίτη θέση με 143 φορές σεξ το χρόνο.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει επίσης η Ινδία με 130 φορές το χρόνο, το Μεξικό και η Αυστρία με 123, η Κίνα και η Νέα Ζηλανδία με 122, η Ιταλία με 121.

Όσον αφορά στους Γερμανούς, δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη δεκάδα, αφού κατά μέσο όρο κάνουν σεξ 117 φορές το χρόνο.

 πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...