Τρελάθηκε και η Φουρέιρα με το γκολ του Σαμαρά - Δείτε τη φωτογραφία που «ανέβασε»

Δεν μπόρεσε να μοιραστεί τη χαρά της για το γκολ του συντρόφου της που στέλνει την Ελλάδα στους 16 του Μουντιάλ 
Το γκολ του Γιώργου Σαμαρά στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού έστειλε την Ελλάδα στους 16 του Μουντιάλ και τους Έλληνες... στην Ομόνοια να πανηγυρίζουν όλη τη νύχτα. 

Και η σύντροφος του διεθνούς ποδοσφαιριστή, η Ελένη Φουρέιρα, ενθουσιάστηκε με το κατόρθωμα του αγαπημένου της και έτσι λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την φωτογραφία του από τη στιγμή του πανηγυρισμού.



Tα σχόλια όπως ήταν φυσικό πήραν «φωτιά» και δεν ήταν λίγα αυτά που αναφέρονταν στον γούρι που έφερε η selfie της Ελένης στον Γιώργο Σαμαρά ενώ η τραγουδίστρια δε σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια από φίλους και γνωστούς.

H Φουρέιρα έστειλε selfie στον Σαμαρά από τα MAD VMA

 

Του έστειλα selfie με το τι φοράω για να πάρει δυνάμεις, είπε η τραγουδίστρια

Ήταν μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις των Mad Video Music Awards 2014 το βράδυ της Δευτέρας και κατάφερε να αφήσει με το στόμα ανοιχτό το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού κοινού.

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, που όταν συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες, κλήθηκε να απαντήσει αν ανάμεσα σε όσους την είδαν και την θαύμασαν για αυτή της την εμφάνιση είναι και ο σύντροφός της, Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία, λόγω της συμμετοχής της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ.

«Eννοείται ότι θα με δει. Ξέρει ακριβώς τι φοράω. Του έστειλα selfie με το τι φοράω για να πάρει δυνάμεις. Μου έχει εμπιστοσύνη σε αυτά που φοράω. Δεν ζηλεύει. Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλο», είπε η τραγουδίστρια και απάντησε και στο τι θα έκανε αν ερχόταν αυτή τη στιγμή ένα παιδί στη ζωή της: «Αν έρθει ένα παιδί καλώς να έρθει. Δεν θα κοιτάξω την καριέρα».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...