Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Εκτός Μουντιάλ η Ιταλία: Έπεσε στην παγίδα που έστησε η ίδια (0-1 από την Ουρουγουάη)

Ο Σουάρες και η παρέα του έπιασαν στην παγίδα της σκληρής άμυνας την Σκουάντρα Ατζούρα και την έστειλαν σπίτι της
Με το μέχρι σήμερα θεωρητικά ισχυρότερο όπλο της Ιταλίας, τη σκληρή άμυνα κατάφερε η Ουρουγουάη να περάσει το εμπόδιο της Σκουάντρα Ατζούρα στον «τελικό» του 4ου ομίλου και πλέον είναι αυτή που συνεχίζει στην επόμενη φάση των «16».




Το γκολ του Γκοντίν στο 81΄ που έγραψε το τελικό 1-0 άφησε λίγα περιθώρια στους Ιταλούς να αντιδράσουν με αποτέλεσμα η ομάδα του Πραντέλι να παίρνει πλέον το δρόμο της επιστροφής στην Ιταλία.
 Καθοριστικό ρόλο, πάντως, έπαιξε και η αποβολή του Μαρκίζιο στο 59΄ για σκληρό μαρκάρισμα ενώ οι Ιταλοί θα έχουν να παραπονιούνται και για το εκτός φάσης δάγκωμα του Λούις Σουάρες στον Κιελίνι.

πηγη


Ιταλία: Παραιτήθηκε ο Πραντέλι από τον πάγκο της Σκουάντρα Ατζούρα

Και ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε

Αμέσως μετά την ήττα από την Ουρουγουάη και τον αποκλεισμό της Ιταλίας από τη συνέχεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο τεχνικός της Σκουάντρα Ατζούρα Τσέζαρα Πραντέλι ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Ο Πραντέλι δήλωσε στους δημοσιογράφους πως αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη του αποκλεισμού από το Μουντιάλ.

Λίγο μετά τον Πραντέλι και ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας Τζιανκάρλο Αμπέτε ανακοίνωσε επίσης την παραίτησή του.

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας, παρότι ξεκίνησε με νίκη στον πρώτο αγώνα του ομίλου της κόντρα στην Αγγλία, συνέχισε με δύο ήττες από την Κόστα Ρίκα και την Ουρουγουάη και αποκλείστηκε από την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και επιστρέφει άρον άρον στην Ευρώπη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...