Σαντορίνη: Σπηλιές του 17ου αιώνα μετατράπηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο!

Η δημοσιογράφος της Daily Mail, Carol Driver, ταξίδεψε στη Σαντορίνη και έμεινε στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο, δηλώνοντας εντυπωσιασμένη, τόσο από τη μοναδική ομορφιά της Σαντορίνης, όσο και από το «Canaves Oia Suites». Στην πλαγιά ενός βουνού στη βορειοδυτική Σαντορίνη, σπηλιές που είχαν κατασκευαστεί για να παράγουν και να αποθηκεύουν κρασί, έχουν μετατραπεί σε ξενοδοχείο πολυτελείας.

Έξω από την όμορφη πόλη της Οίας βρίσκεται το ιδιαίτερο και πολυτελές ξενοδοχείο «Canaves Oia Suites», που έχει τη μοναδικότητα της μετατροπής παλαιών σπηλαίων, που τα χρησιμοποιούσαν για την παραγωγή και την αποθήκευση κρασιού, πριν από 400 χρόνια, σε 24 πολυτελείς σουίτες, οι οποίες καθιστούν το συγκρότημα ένα από τα κορυφαία 25 πολυτελή ξενοδοχεία στην χώρα μας.



Στο κατάλυμα κυριαρχεί το λευκό χρώμα και η αρχιτεκτονική του «παντρεύει» το σύγχρονο στιλ με το παλιό ελληνικό στοιχείο, δίνοντας στον επισκέπτη ένα αποτέλεσμα που καθιστά το ξενοδοχείο αξεπέραστο και μοναδικό!

Παράλληλα, από τα δωμάτια του ξενοδοχείου οι τουρίστες βλέπουν την υπέροχη Καλντέρα και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, ενώ έχουν και τη δυνατότητα να κολυμπήσουν στην «αχανή» πισίνα του καταλύματος.



Η δημοσιογράφος της Daily Mail, Carol Driver, ταξίδεψε στη Σαντορίνη και έμεινε στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο, δηλώνοντας εντυπωσιασμένη, τόσο από τη μοναδική ομορφιά της Σαντορίνης, όσο και από το «Canaves Oia Suites».

Αυτό που εντυπωσίασε τη Βρετανίδα δημοσιογράφο είναι πώς οι σπηλιές, που έχουν ζωή 400 ετών, μετατράπηκαν σε ένα πολυτελές και εκπληκτικό κατάλυμα.



Το ξενοδοχείο διαθέτει σουίτα νεονύμφων, junior σουίτες και απλά ευρύχωρα δωμάτια, που όλα έχουν κοινό παρονομαστή την απέραντη και φανταστική θέα!



Ο ιδιοκτήτης εξηγεί στην Daily Mail ότι πρώτοι οι γονείς του ξεκίνησαν τη δημιουργία της επιχείρησης το 1985, μετατρέποντας τέσσερις αρχικά σπηλιές-κάναβες -που είναι τα υπόσκαφα οινοποιεία- σε σουίτες.

Έκτοτε, το κατάλυμα έχει ανακαινιστεί δύο φορές, χωρίς όμως να χάσει τα στοιχεία της ελληνικής αρχιτεκτονικής, ενώ, όπως εξομολογείται ο ιδιοκτήτης, πελάτες του ξενοδοχείου είναι άτομα VIP, πολλοί από τους οποίους φιγουράρουν στη λίστα των πλουσίων του Forbes, αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει τα ονόματά τους!πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...