Ιμπιζα-Αγριος καβγάς Justin Bieber-Orlando Bloom για τα μάτια της Miranda Kerr*O Bieber συνεχίζει τον... «πόλεμο» με τον Orlando: Τον χλευάζει στο Instagram

Προσπαθούσαν να τους χωρίσουν έξω από εστιατόριο της Ιμπιζα
Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο τραγουδιστής Justin Bieber με τον ηθοποιό Orlando Bloom για την πρώην γυναίκα του δεύτερου. Ολα ξεκίνησαν στο εστιατόριο Cipriani στην Ιμπιζα όπου βρίσκονται και οι δύο άντρες για διακοπές.


 Μάλιστα εκείνη την ώρα το μέρος ήταν γεμάτο celebrities αφού εκεί έτρωγαν η Paris Hilton, η Lindsay Lohan και ο Diddy. Οι δυο τους κάθονταν σε διπλανά τραπέζια και όταν ο Rlando σηκώθηκε να φύγει αγνόησε επιδεικτικά τον Justin που του έτεινε το χέρι του για να τον χαιρετήσει.

 Ο νεαρός τραγουδιστής εκνευρίστηκε πολύ με αποτέλεσμα να γυρίσει να του πει κάτι για την πρώην γυναίκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες του είπε ότι η Miranda Kerr είναι πολύ καλή, αφήνοντας σεξουαλικά υπονοούμενα για τους δυο τους. Η συνέχεια δόθηκε έξω από το Cipriani και μέρος του καβγά έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ.

















Ο Bieber ακούγεται στην αρχή του βίντεο να λέει προς τον Orlando «what's up bitch» («τι γίνεται σκύλα»), ενώ διάφοροι προσπαθούν να τους κρατήσουν μακριά.

Στο βίντεο δεν έχει καταγραφεί αλλά σύμφωνα με τους παρισταμένους ο Orlando προσπάθησε να γρονθοκοπήσει τον Bieber.

Σύμφωνα πάντως με τα ξένα ΜΜΕ, ο Bieber κάνει πολλή παρέα με τη Miranda Kerr τώρα τελευταία, και μάλιστα μετά τον καβγά ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram που γρήγορα έσπευσε να σβήσει.

O Bieber συνεχίζει τον... «πόλεμο» με τον Orlando: Τον χλευάζει στο Instagram

 

Δείτε το στιγμιότυπο που «ανέβασε» - Ο Οrlando με το κεφάλι κατεβασμένο φαίνεται στενοχωρημένος - Η επιλογή της φωτογραφίας από τον Justin δεν είναι καθόλου τυχαία αφού ο νεαρός ποπ σταρ μάλλον έψαξε πολύ για να τον βρει σε μία από τις πιο κακές τους στιγμές.

Δε λέει να ηρεμήσει ο Justin Bieber, αφού μετά τον καβγά του με τον Orlando Bloom για τα μάτια της ωραίας Miranda Kerr, ο νεαρός τραγουδιστής συνεχίζει να «παρενοχλεί» και να κοροϊδεύει τον γνωστό ηθοποιό.

Αφού, λοιπόν, άφησε υπονοούμενα αναφορικά με τη σχέση του με το διάσημο μοντέλο της Victoria' s Secret και πρώην σύζυγο του Bloom και αφού «ανέβασε» στο Instagram μία σέξι φωτογραφία της Αυστραλής καλλονής -την οποία αμέσως κατέβασε-, ο 20χρονος Justin επανέρχεται με μία καθόλου κολακευτική φωτογραφία του 37χρονου ηθοποιού. Ο Οrlando με το κεφάλι κατεβασμένο φαίνεται στενοχωρημένος.

Η επιλογή της φωτογραφίας από τον Justin δεν είναι καθόλου τυχαία αφού ο νεαρός ποπ σταρ μάλλον έψαξε πολύ για να τον βρει σε μία από τις πιο κακές τους στιγμές.



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν στο εστιατόριο «Cipriani» στην Ίμπιζα, όταν ο ηθοποιός αγνόησε επιδεικτικά τον τραγουδιστή που του έτεινε το χέρι για να τον χαιρετήσει την ώρα που έφευγε.

Εκνευρισμένος, ο Justin είπε στον Οrlando πως η πρώην γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, Miranda Kerr, ήταν «πολύ καλή», αφήνοντας να εννοηθεί πως είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά.

Η συνέχεια δόθηκε έξω από το «Cipriani» και μέρος του καβγά έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ.



 Orlando Bloom
Throws Punch at Justin Bieber

 Orlando Bloom threw a punch at Justin Bieber early Wednesday morning in Ibiza ... and Justin fled the restaurant -- this according to 2 eyewitnesses.

The eyewitnesses tell TMZ ... Orlando was in Cipriani restaurant which was packed with celebs, including Paris Hilton, and Diddy.

You don't see Orlando swing, but the eyewitnesses tell us that's exactly what happened.  We're told Justin ducked the punch.  That's where the video starts and you hear Justin scream, "What's up bitch?"

We're told when Bieber left the crowd applauded.


The backstory is almost legendary ... Justin partied with Orlando's then-wife Miranda Kerr after a 2012 Victoria's Secret fashion show in NYC and they got very  VERY close.  And in April of this year, Orlando was hanging out with Justin's on-and-off GF Selena Gomez.  So the bad blood is flowing.

update_graphic_red_bar8:40 PM PT -- Justin just lobbed the most beautiful grenade ever by simply posting (and then quickly deleting) this pic of Miranda. It's such a d*** move, but still … kinda gangsta. Advantage Bieber?

Δειτε Βιντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...