Δούρου: Για συμβολικούς λόγους στα Άνω Λιόσια η ορκωμοσία

Η νέα περιφερειάρχης Αττικής θα ορκιστεί στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης - Θα δώσει πολιτικό όρκο
Στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης θα ορκιστεί σήμερα η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.


Εξηγώντας την επιλογή ενός σταδίου στη δυτική Αττική για την τελετή η κυρία Δούρου επικαλέστηκε λόγους «συμβολικούς και πολιτικούς» με στόχο να δοθεί μια «νέα φιλοσοφία διακυβέρνησης.
 Ρένα Δούρου.


 Έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Στα Α. Λιόσια η ορκωμοσία, για λόγους συμβολικούς & πολιτικούς, για μια νέα φιλοσοφία διακυβέρνησης». Στη συνέχεια, μάλιστα, ανήρτησε και έναν χάρτη για όσους θέλουν να φτάσουν στο γήπεδο.



Εξηγώντας ακόμα περισσότερο το σκεπτικό της η κυρία Δούρου ανάφερε ότι τρεις ήταν οι λόγοι της επιλογής της συγκεκριμένης περιοχής την οποία χαρακτήρισε «πρώτο δείγμα γραφής»:

- Γιατί οι εθιμοτυπικές τελετές όπως γίνονταν μέχρι σήμερα δεν μας ταιριάζουν...

- Γιατί είναι ένας χώρος με συμβολικό περιεχόμενο σχετικά με το θέμα της νέας φιλοσοφίας στη διαχείριση των απορριμμάτων.

- Γιατί για μας, δεν υπάρχουν Δήμοι δεύτερης κατηγορίας.






Σύμφωνα με την Αυγή η κυρία Δούρου θα δώσει πολιτικό όρκο όπως είχε κάνει και ως βουλευτής ενώ στην τελετή θα παραστεί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...