Europa League Μεγάλη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, «σκόρπισε» με 4-0 τη Ζίμπρου

Ο ΠΑΟΚ έδειξε για πρώτη φέτος το καλό του πρόσωπο και έκανε το... αυτονόητο, παίρνοντας την πρόκριση στους ομίλους του Europa, σκορπώντας με 4-0 την Ζίμπρου, που έπαιζε με δέκα από το 42ο λεπτό
Αυτήν τη φορά επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος της Ζίμπρου και πήρε την πρόκριση μετά το 4-0 της Τούμπας, ενώ είχε ηττηθεί με 1-0 στην Μολδαβία.


Το σκορ άνοιξε ο Φακούντο Περέιρα στο 11ο λεπτό και σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς (είχε βρει… δίχτυα και κόντρα στην Καλλονή), εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική ασίστ του Αθανασιάδη, που του έκανε γύρισμα με ανάποδο ψαλιδάκι. Ο Έλληνας φορ έκανε το 2-0 στο κατάλληλο (χρονικά) σημείο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 45ο λεπτό, ενώ στο 42’ ο Αμανί είχε αντικρίσει την κόκκινη, δεχόμενος δεύτερη κίτρινη (για σκληρό φάουλ και τράβηγμα στον διαιτητή). Το 3-0 έκανε ο Μακ στο 79’ και ο Μάρτενς «ζωγράφισε» στο 84’, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Ρούσου.

Ουσιαστικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν καρδιοχτύπησε σε κανένα σημείο του αγώνα, κάνοντας μια γεμάτη εμφάνιση, μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, με τις μη πειστικές παρουσίες κόντρα σε Ζίμπρου (Μολδαβία) και Καλλονή.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...