Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο Το πιο... iPhone Galaxy ανακοίνωσε η Samsung

Με μεταλλικό πλαίσιο, πάχος μόλις επτά χιλιοστά και οκτώ επεξεργαστικούς πυρήνες, το Galaxy Alpha διεκδικεί την πρώτη θέση στη σειρά των premium συσκευών της κορεατικής εταιρείας
Ακόμα μια προσθήκη στο portfolio των Galaxy συσκευών της ανακοίνωσε η Samsung. Πρόκειται για το Galaxy Alpha, που δικαίως διεκδικεί πλέον την πρώτη θέση στη σειρά των premium συσκευών της, ενώ κάποιοι αναλυτές το χαρακτήρισαν ήδη ως το... “πιο iPhone Galaxy” που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.


Το μεταλλικό πλαίσιο προσθέτει πόντους στον premium χαρακτήρα της συσκευής, ο Exynos 5 Octa της Samsung (με τέσσερις πυρήνες στα 1,8 GHz και άλλους τέσσερις στα 1,3 GHz) υπόσχεται περίσσια επεξεργαστική ισχύ και τα 32 GB αποθηκευτικού χώρου είναι θεωρητικά αρκετά για τους περισσότερους, αν και όχι επεκτάσιμα, αφού δεν υπάρχει θύρα για κάρτες μνήμης.



Η οθόνη του Samsung Galaxy Alpha είναι Super AMOLED ανάλυσης 1280x720, με διαγώνιο 4,7 ίντσες, όσες φημολογείται ότι θα είναι το μέγεθος της οθόνης και του νέου iPhone (6) -εικάζεται ότι θα παρουσιαστεί στις 9 Σεπτεμβρίου. H βασική κάμερα είναι ανάλυσης 12 Mpixels και η χωρητικότητα της μπαταρίας περιορίζεται στα 1.860 mAh, αφού το μόλις 7 χιλιοστών πάχους κέλυφος δεν αφήνει και πολλά περιθώρια...

Το Galaxy Alpha θα έχει εγκατεστημένο το Android στην πιο νέα του έκδοση (4.4.4) με την TouchWiz πινελιά της Samsung και πρόκειται να κυκλοφορήσεις σε 150 χώρες τον Σεπτέμβριο σε λευκό, ασημί, χρυσό και μπλε χρώμα, όπως δηλαδή και το Galaxy S5, με το οποίο μοιράζεται το κάλυμμα της πίσω όψης.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...