Η Jessica Hart μαθαίνει γαλλικά για χάρη του Νιάρχου

Το αγγελάκι τηςVictoria's Secret παραδέχεται ότι είναι ακόμα «πολύ ντροπαλή» για να μιλήσει τη γλώσσα με τον Έλληνα σύντροφό της
Λένε ότι τα γαλλικά είναι η γλώσσα της αγάπης και όπως φαίνεται η Jessica Hart κάνει τα πάντα για την κατακτήσει και αυτή.


Το 28χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, που τα τελευταία τρία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Έλληνα κληρονόμο, Σταύρο Νιάρχο παρακολουθεί ανελλιπώς μαθήματα γαλλικών, προκειμένου να έχει έναν ακόμα «τρόπο επικοινωνίας» με τον γαλλομαθή αγαπημένο της.
 
Όμως, παρά τις προσπάθειές της, όπως δήλωσε η ίδια στη «The Sunday Telegraph», αν και μαθαίνει μια τόσο ερωτική γλώσσα δεν έχει καταφέρει ακόμα να την... εξασκήσει.

Η Jessica παραδέχτηκε ότι είναι «πολύ ντροπαλή» για να μιλήσει στα γαλλικά με τον σύντροφό της, αλλά συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω πλέον πολύ περισσότερα, είναι απίστευτη η αίσθηση αυτή. Πολλούς κάτι τέτοιο μπορεί και να τους τρομάξει, όμως η δική μου δασκάλα είναι εντυπωσιασμένη από την πρόοδό μου».

Τα μαθήματα γαλλικών φυσικά είναι ένα εφόδιο και για τη δουλειά της – είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του γαλλικού περιοδικού μόδας L'Officiel.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...