Mundobasket 2014: H Εθνική Ελλάδας συνέτριψε τη Σενεγάλη με 87-64

Σε… πάρτι με επίσημη καλεσμένη τη Σενεγάλη μετέτρεψε την πρεμιέρα της στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας η Εθνική! Σαρωτικό ήταν το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη που συνέτριψε 87-64 τους Αφρικανούς. 
Αυτό δεν ήταν απλά μία πρεμιέρα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ήταν ένα πάρτι για… ζέσταμα. Μία πολύ σοβαρή Εθνική ομάδα, η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα, συνέτριψε τη Σενεγάλη με σκορ 87-64, στο πρώτο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Κορυφαίος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος με τους 20 πόντους που σημείωσε έκανε ρεκόρ με τη φανέλα της Εθνικής. Στους 13 σταμάτησε ο Κώστας Βασιλειάδης, ενώ 11 πρόσθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το επόμενο ματς της Εθνικής μας είναι την Κυριακή (31/8) κόντρα στις Φιλιππίνες στις 21:00.
Το ματς

Από νωρίς επέβαλε το ρυθμό της η Εθνική, η οποία τρέχοντας στο γήπεδο, έφτασε σχεδόν… άκοπα στο 13-4. Το άλλο «όπλο» των διεθνών ήταν η καλή άμυνα, αλλά και ο έλεγχος των ριμπάουντ, με αποτέλεσμα η Σενεγάλη να μην μπορεί να ανανεώσει τις κατοχές της. Τα πολλά άστοχα σουτ των Αφρικανών, σε συνδυασμό με την κυριαρχία του Γιάννη Μπουρούση κάτω από το καλάθι, διατηρούσαν μπροστά το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη, με το σκορ στην πρώτη περίοδο να διαμορφώνεται στο υπέρ του 18-9.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...