Μοντέλα πήγαιναν σε μπάτσελορ πάρτι και έπαιρναν 8000 ευρώ

Στα χέρια της αστυνομίας ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που προωθούσε στην πορνεία μέσω Facebook μοντέλα από την Ανατολική Ευρώπη
Ροζ ατζέντα με τρανταχτά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της Βορείου Ελλάδας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις αρχές συνελήφθη ένα ζευγάρι το οποίο προωθούσε στην πορνεία μέσω Facebook καλλίγραμμα μοντέλα από την Ανατολική Ευρώπη με την ταρίφα σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνει έως και τις 8000 ευρώ.

Στην ροζ ατζέντα σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδας ενώ τα μοντέλα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους έναντι αδράς αμοιβής σε γάμους και μπάτσελορ πάρτι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εσπρέσο, σε γάμο επιχειρηματία από την Βόρειο Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής είχε δοθεί το ποσό των 8.000 ευρώ για την απασχόληση και των τριών γυναικών.

Οι άνδρες της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μετά από συνεργασία που είχαν με τη διαχειρίστρια εταιρεία του Facebook, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του κυκλώματος και τελικά να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος ενός 39χρονου και μιας 35χρονης γυναίκας και σε τρία καλλίγραμμα μοντέλα από την Ανατολική Ευρώπη 43, 31 και 28 ετών αντίστοιχα, τα οποία είχα στο παρελθόν εργαστεί στο χώρο της μόδας.

Το κύκλωμα λειτουργούσε μέσω του Facebook. Είχα δημιουργήσει δυο διαφορετικά προφίλ με φωτογραφίες των τριών γυναικών σε καυτές πόζες ενώ υπήρχε ακόμα και βίντεο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε έρευνα που έκανε στο σπίτι του 39χρονου, οποίος φέρεται ως ο οργανωτής και διαχειριστής του κυκλώματος, βρέθηκε ηλεκτρονική ατζέντα με το πελατολόγιο που είχαν οι τρεις καυτές αλλοδαπές.

Η ταρίφα για μια απλή ερωτική συνεύρεση ήταν 800 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα έξοδα διαμονής και μετακινήσεις στην περίπτωση που ο πελάτης δεν ήταν μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης.
Πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...