Charlotte McKinney: Δείτε την επόμενη Kate Upton ( picture+video )

“Εγώ δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με την Kate Upton. Πιστεύω ότι είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι αλλά ομολογώ ότι θαυμάζω όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Εχει καταφέρει καταπληκτικά πράγματα”
Στο φακό του σταρ φωτογράφου Terry Richardson και μόνο με τα μαύρα της σέξι εσώρουχα πόζαρε η χυμώδης Charlotte McKinney, την οποία στην Αμερική ήδη εδώ και πολύ καιρό χαρακτηρίζουν ως την “επόμενη Kate Upton”.








































Η πανέμορφη και ζουμερή κυρία McKinney γεννήθηκε πριν από 21 χρόνια στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει ύψος 1,77. Το πλούσιο στήθος της και οι θεϊκές καμπύλες της έγιναν γνωστά μέσω της προσωπικής σελίδας της στο Instagram, που υπήρξε η καλύτερη διαφήμιση για αυτή.



Ηδη έχει φωτογραφηθεί για τη γνωστή εταιρεία Guess αλλά και για άλλες λιγότερο γνωστές εταιρείες. Παράλληλα η McKinney ποζάρει όσο μπορεί πιο σέξι για όλα τα γνωστά αντρικά περιοδικά, τα οποία κάνουν ουρές για να τη φιλοξενήσουν στις σελίδες τους.



Τι λέει όμως η ίδια όταν τη συγκρίνουν με την έτερη ζουμερή Αμερικανίδα καλλονή: “Εγώ δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με εκείνη. Πιστεύω ότι είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι αλλά ομολογώ ότι θαυμάζω όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Εχει καταφέρει καταπληκτικά πράγματα”.
...πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...