Το υβριδικό Mitsubishi Outlander γίνεται πιο σπορ

Κεντρική θέση στο περίπτερο της Mitsubishi στο Παρίσι θα καταλάβει το Outlander PHEV Concept-S. Η πρωτότυπη έκδοση του plug-in υβριδικού SUV προλογίζει το ανανεωμένο σχεδιαστικά μοντέλο αλλά και μία πιο sport παραλλαγή του.


Από τα δύο σκίτσα που συνοδεύουν το δελτίο Τύπου του κατασκευαστή, διαπιστώνουμε τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες σε σχήμα «C», τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω προφυλακτήρα, τις ακμές στο αμάξωμα, τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και τους μεγαλύτερους τροχούς. Σύμφωνα με τη Mitsubishi Motors ανανεωμένο είναι και το εσωτερικό του υβριδικού Outlander.
Η λογική λέει ότι το γράμμα «S» στο όνομα του concept σημαίνει και επέμβαση στο υβριδικό σύστημα με έμφαση στις επιδόσεις. Θυμίζουμε ότι το Outlander PHEV φέρει 2λιτρο κινητήρα βενζίνης με ισχύ 118 PS και δύο ηλεκτρικά μοτέρ – ένα σε κάθε άξονα – απόδοσης 82 PS το καθένα. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου φορτίζονται εντός πέντε ωρών σε οικιακή παροχή ρεύματος και μπορούν να κινήσουν το SUV της Mitsubishi σε απόσταση έως 52 km χωρίς ρύπους.
Η συνδυαστική αυτονομία φθάνει τα 824 km, με τη μεικτή κατανάλωση στα επίπεδα του 1,9 lt/100 km και τις εκπομπές ρύπων στα 44 g. CO2 ανά km. Το μήκους 4,65 m SUV ζυγίζει 1.810 kg, λόγω της παρουσίας των μπαταριών και των ηλεκτρικών μοτέρ. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 463 lt, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 170 km/h.
 ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...