Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Όλα όσα μας ενθουσίασαν από τα show των Prada, Gucci και Ferretti

Gucci, Prada και Alberta Ferretti... τρεις από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο μας δίνουν μία γεύση για το τι θα φορεθεί την επόμενη Άνοιξη του 2015!

Gucci

Στην προηγούμενη Εβδομάδα Μόδας ο οίκος Gucci είχε παρουσιάσει ρούχα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '60. Αυτή τη φορά έχει περάσει στη δεκαετία του '70.
Ρετρό ρούχα, χρωματιστά σουέντ, όλων των ειδών τα denim και δαντελωτά φορέματα ήταν μερικά από αυτά που είδαμε στο show για την Άνοιξη του 2015 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο. 
gucci1
gucci2
gucci3
Alberta Ferretti
Το show του σχεδιαστή για την Άνοιξη του 2015 ήταν σαν να βγήκε από τον κήπο της Εδέμ. Μερικά bohemian μοντέλα με τουαλέτες σε παστέλ αποχρώσεις μας έδειξαν τι πάει να πει ρομαντισμός. Το trend που είδαμε στο συγκεκριμένο show ήταν τα κρόσια τα οποία υπήρχαν σχεδόν παντού. 
alberta1
alberta2
alberta3
Prada
Ένα από τα πράγματα που μας έκανε εντύπωση στο show του οίκου Prada ήταν ότι τα μοντέλα έπρεπε να περπατήσουν σε μία πασαρέλα η οποία ήταν καλυμμένη με μωβ άμμο. Κατά τα άλλα είδαμε παλτό, έντονα χρώματα, prints και αξεσουάρ βγαλμένα από τη δεκαετία του '70.
prada1
prada2
prada3

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...