Σεβίλλη-- Η νέα Μις Ισπανία είναι... ζόρικη

Η Ντεζιρέ Κορδέρο σαγηνεύει τους άνδρες με την εμφάνισή της αλλά “κρύβει” ένα μυστικό: ασχολείται επαγγελματικά με το... kick-boxing!
Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με άγγελο που κατέβηκε στη γη. Η 21χρονη καλλονή από τη Σεβίλλη είναι η νέα Μις Ισπανία, είναι η κοπέλα που θα εκπροσωπήσει την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου στον επικείμενο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος.



Ονομάζεται Ντεζιρέ Κορδέρο και εκτός από κορμί-λαμπάδα διαθέτει κι ένα αγγελικό πρόσωπο. Ένα πρόσωπο όμως που “κρύβει” μυστικά, καθώς η αιθέρια αυτή ύπαρξη κάθε άλλο παρά εύθραυστη δεν είναι! Για την ακρίβεια η Ντεζιρέ ασχολείται επαγγελματικά με ένα άθλημα που ουδεμία σχέση έχει με τη θηλυκότητα και την ομορφιά: η νέα Μις Ισπανία είναι επαγγελματίας αθλήτρια του... kick-boxing και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο ώστε προ ενός έτους μετακόμισε από τη Σεβίλλη στην Μαδρίτη για να προπονείται υπό καλύτερες προϋποθέσεις και με πιο έμπειρο προπονητικό team.



Μάλιστα η έλευσή της στη Μαδρίτη συνδυάστηκε από την γνωριμία της με έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Για την ακρίβεια η Ντεζιρέ είναι πλέον το κορίτσι του Άλβαρο Ρουίς. Ο οποίος τυγχάνει γιος του άλλοτε αρχηγού και πλέον βοηθού προπονητή της Ρεάλ Φερνάντο Ιέρο.













πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...