Νταβίντ Λουίζ: «Φανταστική ομάδα ο ΑΠΟΕΛ» Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΑΠΟΕΛ ο Νταβίντ Λουίζ

Μόνο αποθεωτικά λόγια για τον ΑΠΟΕΛ είχε να πει ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος μετά την νίκη στην Κύπρο, τόνισε πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο...


Αναλυτικά όσα είπε:


Το σχόλιο του για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, η άμυνα του ΑΠΟΕΛ ήταν πάρα πολύ καλή και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε εύκολα ευκαιρίες, ωστόσο καταφέραμε και πήραμε τη νίκη»

Για το ότι ο Μπλαν είπε στη διάσκεψη πως μεγάλος στόχος της Παρί είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα πρέπει να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο και αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος αφού είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου μέχρι το τέλος».

Η άποψη του για το ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ είναι μια φανταστική ομάδα, με φανταστικούς ποδοσφαιριστές, είναι μια ομάδα με σχέδιο και πλάνο, η οποία ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και δεν παίζει τρελό ποδόσφαιρο. Φάνηκαν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, έπαιξαν πολύ καλά με Άγιαξ και Μπαρτσελόνα και αν είχαν περισσότερη τύχη ίσως να μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω».

Για το κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Είναι φανταστικά να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο, μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά από τέτοιο κοινό».

Λοράν Μπλαν: «Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κερδίσει»

Ο Λοράν Μπλαν ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη τύπου και τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να είχε κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν.


Ανακουφισμένος με τους τρεις βαθμούς της νίκης εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Λοράν Μπλαν, ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη.
ADVERTISEMENT
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Αυτές οι νίκες είναι απόλαυση. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο όμως η ομάδα μου δεν τα παράτησε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κερδίσει, όπως κι εμείς, στο τέλος τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.
Η ομάδα μου ήταν αισιόδοξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ οργανωμένη ομάδα και επικίνδυνη επιθετικά. Είναι στην κρίση σας αν την αξίζαμε την νίκη ή όχι όμως αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η νίκη».
Για τον Καβάνι: «Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε ατομικά για τον κάθε παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν αλλά και την ομάδα. Ο Καβάνι είναι ένας παίκτης που είχε έλλειψη αυτοπεποίθησης τν τελευταίο καιρό και αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει στην συνέχεια».
Για το αν πέρασε εφιαλτικές στιγμές: «Βρίσκω τραβηγμένο το εφιαλτικές στιγμές. Πέρσι η ομάδα ήταν καλύτερη σε σχέση με φέτος. Έπαιξε ρόλο το Παγκόσμιο, η απουσία του Ιμπραίμοβιτς. Είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και βρήκαμε τις δικές μας ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι».
Για την διαφορά στο ματς της Παρί: «Ήταν δύσκολο το ματς με Μπαρτσελόνα όπως και απόψε. Δεν μπορούν να συγκριθούν τα δύο παιχνίδια, έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία. Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να παίξει κλειστά και με αντεπιθέσεις. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ οργανωμένη. Αν δεν σκοράρεις γρήγορα σε τέτοια ματς θα τα βρεις σκούρα όπως έγινε κι απόψε».
Για την συνέχεια: «Ξέρουμε ότι δεν κάναμε ένα μεγάλο ματς όμως ξέρουμε τι θα κρατήσουμε και είναι οι τρεις βαθμοί. Απόψε αγωνιστήκαμε με παίκτες που δεν ήταν 100% . Δεν είμαστε στο τοπ επίπεδο μας όμως τέτοιες νίκες θα μας κάνουν καλό για την συνέχεια».

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...