Τα βγάζει πέρα το ηλεκτρικό Tesla στους πάγους; - Στόχος της Audi R8 e-tron, οι επιδόσεις του Tesla Model S

Τα πλάνα κατασκευής του ηλεκτρικού supercar της Audi R8 e-tron έχουν παγώσει και μάλλον δεν θα επανέλθει η εταιρεία πάνω στο ίδιο σενάριο, ωστόσο η τεχνολογική προίκα δεν έχει επηρεαστεί και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί άλλο αμάξωμα να φιλοξενήσει τα καλούδια του e-tron.


 O Dr. Ulrich Hackenberg επικεφαλής της τμήματος ανάπτυξης του ομίλου της VAG δήλωσε ότι έχουν σχέδιο για την παραγωγή ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου που θα ανταγωνιστεί το Tesla Model S.

 Χρονικά ένα μοντέλο πάνω στην ίδια φιλοσοφία θα γίνει πραγματικότητα μέχρι το 2017 και θα διαθέτει χαρακτηριστικά sport sedan με αυτονομία 450 χιλιομέτρων με πλήρη φόρτιση.

 Τα βγάζει πέρα το ηλεκτρικό Tesla στους πάγους;
Το Model S επαναπροσδιορίζει την οδήγηση στο χιόνι στην παγωμένη Νορβηγία (με VIDEO)

Πως κουμαντάρει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το δριμύ ψύχος, τα χιόνια και τον πάγο; Ένα μικρό video της Tesla μας δίνει μια ιδέα για το πώς το Model S τα βγάζει πέρα στην παγωμένη Νορβηγία. Ο ιδιοκτήτης του, Arne Jakobsen, όχι μόνο δεν προβληματίζεται αλλά πίνει νερό στο όνομα του Tesla με το οποίο οργώνει τα βουνά και τα φιορδ της Νορβηγίας σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Βέβαια, με την υποδομή που υπάρχει εκεί σε σταθμούς φόρτισης, ο Arne δεν αγχώνεται ούτε για την αυτονομία.



...pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...