Φίλης προς Άδωνι: Αισθάνεσαι μαλ... για τις ερωτήσεις που έκανες για την υπόθεση Καρατζαφέρη;(Video)

Άναψαν τα αίματα με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε το 2009 ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ για την υπόθεση της offshore εταιρείας που φέρεται να ανήκει στον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού
Άναψαν τα αίματα το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή εκπομπή του MEGA ανάμεσα στον διευθυντή της εφημερίδας Αυγή Νίκο Φίλη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση που κατέθεσε το 2009 ο κ. Γεωργιάδης, ως βουλευτής τότε του ΛΑΟΣ, για να ζητήσει τον έλεγχο εταιρείας η οποία, όπως αποδεικνύεται σήμερα, φέρεται να ανήκει στον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργο Καρατζαφέρη.

«Ο αρχηγός δεν μου είπε τίποτα τότε» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Φίλη να του απαντά «Είσαι διπλά κορόιδο. Τι είσαι; Ξεπλένεις; Άλλοθι του Καρατζαφέρη ήσουν, αυτό μου λες;».

Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε στην εκδοχή του, ότι δηλαδή, δεν υπήρχε καμία τέτοια περίπτωση επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι έστειλε εξώδικο στην «Αυγή» ζητώντας να δημοσιευθεί η επίμαχη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητώντας να ελέγχθει η εταιρεία και η σύμβαση. «Δεν με έβαλε ο Καρατζαφέρης» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τότε απάντησε ο δημοσιογράφος της Αυγής: «Πώς αισθάνεσαι σήμερα; Μ-α-λ-α-κ; Πες μου πώς αισθάνεσαι;»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν απάντησε στον χαρακτηρισμό αλλά επανέλαβε «μα τα λεφτά τα είχε πάρει 9 χρόνια νωρίτερα από την ερώτηση».

«Τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται» ήταν το τελευταίο σχόλιο του Νίκου Φίλη.
πηγη

Ν. Φίλης: ''Είσαι διπλά κορόϊδο, Άδωνη''

Κατήγγειλε ο Νίκος Φίλης το θέμα που ανέδειξε η εφημερίδα η ΑΥΓΗ με τις 23 ερωτήσεις που είχε υπογράψει μαζί με τον κ. Πλεύρη ο κ. Γεωργιάδης, όταν ήταν στο ΛΑΟΣ για τα εξοπλιστικά.  «Οι μιζαδόροι που υπάρχουν πρέπει να είναι υπουργοί;» τον ρώτησε μεταξύ άλλων. Επιχείρησε με τα γνωστά επικοινωνιακά του τρικάκια ο Αδωνης να ξεφύγει αλλά μάταια. Η χρήση της κινδυνολογίας ότι δήθεν αν δεν υπογραφόντουσαν τα εξοπλιστικά τα σύνορα θα έμεναν αφύλακτα τουλάχιστον μόνο ως αστεϊσμός μπορεί να σταθεί…
Ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ τόνισε ότι το θέμα του Καρατζαφέρη βγήκε με στοιχεία που ήρθαν από το εξωτερικό, όπως και η Siemens που κουκουλώθηκε και αυτή και επέμεινε ότι η μόνη απάντηση είναι η κάθαρση, η κοινωνική δικαιοσύνη και όχι το κουκούλωμα των υποθέσεων.
Να σημειωθεί ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε με έπαρση να υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά ψήφισε τους νόμους στη Βουλή που ερευνώνται τώρα οι off shore, ώστε να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη η υπόθεση του κ. Καρατζαφέρη για να διαψευστεί αμέσως, μετά από τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, που τους έφερε ο ίδιος όπως είπε στη Βουλή προς ψήφιση το 2010 - 2011.
Στα παράπονα του Άδωνη ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποστηρίζει τον διάλογο γιατί τον έχουν αποκλείσει ως συνομιλητή τα στελέχη του σύμφωνα με κεντρική γραμμή, όπως του αρέσει συχνά να αναφέρεται, ο Ν. Φίλης υπενθύμισε τις δηλώσεις του για το bank run που πρώτη ανέδειξε Η ΑΥΓΗ, εκείνης της μοιραίας δήλωσης που του κόστισε άπειρες τηλεοπτικές εμφανίσεις και τον πονάει. "Μην έχετε παράπονο που απωθείται τους συνομιλητές σας από τον ΣΥΡΙΖΑ αφού βγαίνετε και λέτε ότι θα πάρετε τα λεφτά σας από τις τράπεζες".

Τι φοβάται ο Αντ. Σαμαράς

"Ζητήσαμε συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και αντί να απαντήσει σε αυτό, ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε επί 10λεπτου στον ΣΥΡΙΖΑ. Τι φοβάται ο Αντ. Σαμαράς, μη του πουν ότι θα συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ; Τη φωτογραφία φοβάται;" ρώτησε ο Ν. Φίλης και εξήγησε τους λόγους που ο πρωθυπουργός αποφεύγει σαν το διάβολο το λιβάνι τη συνάντηση με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. "Γιατί ειδικά αυτή η κυβέρνηση δεν θέλει τη συνάντηση, που συνήθως όλες οι κυβερνήσεις επιδιώκουν να δείξουν ένα κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας".
Ο κ. Σαμαράς είναι φοβικός ως προς τα εξής:
Φόβος πρώτος, ο κ. Σαμαράς δημιουργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα, λειτουργεί σαν να έχουμε εκλογές σε λίγο καιρό ενώ ο ίδιος διατυμπανίζει ότι η κυβέρνησή του μπορεί να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας. Δεν θέλει να βάλει στη φωτογραφία τον κ. Τσίπρα, δίνοντας του μια τύπου νομιμοποίηση όπως η Ν.Δ. πιστεύει.
Φόβος δεύτερος, ο κ. Σαμαράς φοβάται ότι η ιστορία της συναίνεσης που διακινείται από διάφορα κέντρα του συστήματος αρχίζει να τον βάζει στη γωνία γιατί συνδυάζεται με προτάσεις εκτός ιστορικής συγκυρίας κατά τη δική μας άποψη, τύπου Παπαδήμου, και δεν θέλει τέτοια συζήτηση. Είναι φοβικός ο κ. Σαμαράς, θέλει εμφύλιο πόλεμο, ενόψει εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...