ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ > ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ > ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ*«Μαρίνα» εναντίον Τζέι Λο

Τα πρώτα βήματα του ακορντεονίστα και τραγουδιστή Ρόκο Γκρανάτα εξιστορούνται στην ταινία του Στιν Κόνινξ, ενώ η σέξι σταρ ντύνεται... κακομοίρα μεσίτρια στο «Parker»
Μαρίνα
Του Στιν Κόνινξ
Ματέο Σιμόνι, Κριστιάν Καμπάνια, Λουίτζι Λο Κάσιο, Ντονατέλα Φινοκιάρο
Μετά τον πόλεμο, στα τέλη της δεκαετίας του '40, η τετραμελής οικογένεια των Γκρανάτα αφήνει το σπίτι της στην Καλαβρία της νότιας Ιταλίας σε αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης στο Βέλγιο.

Ανοικτή επιστολή Μπαρδέμ και Κρουζ για τη Γάζα*Η επιστολή καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση να «καταδικάσει τους από αέρος, εδάφους και θαλάσσης βομβαρδισμούς ενάντια στον παλαιστινιακό άμαχο πληθυσμό στη Λωρίδα της Γάζας»

Ανοικτή επιστολή με την οποία καταδικάζουν τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα καλώντας την ΕΕ να λάβει δράση συνυπογράφουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας της Ισπανίας, ο Χαβιέ Μπαρδέμ, η Πενέλοπε Κρουζ και ο σκηνοθέτης Πέδρο Αλμαδοβάρ.
Ανοικτή επιστολή Μπαρδέμ και Κρουζ για τη Γάζα.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ *Αγγλοι και Γερμανοί πλακώνονται για το ποιος έχει τους «χειρότερους» τουρίστες

Οι μεν κατηγορούνται για την μέχρι αναισθησίας κατανάλωση αλκοόλ και όλα τα παρεπόμενά του, με συνηθέστερο τους καβγάδες που συνήθως καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. Οι δε προτιμούν να τα βάζουν με την αστυνομία... της μόδας ενώ η διάσημη πλέον πειθαρχία τους τους ακολουθεί και στις ολιγοήμερες διακοπές τους.

«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΤΗΣ ΕΛΑΣ* Sms παραπλανεί με κέρδη 850.000 λιρών

 Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Δίωξη Ηλεκτρονικού
Εγκλήματος σχετικά με sms που διακινείται μαζικά το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενημερώνει παραπλανητικά τους κατόχους κινητών τηλεφώνων ότι ο αποδέκτης έχει κερδίσει ποσό ύψους 850.000 λιρών Αγγλίας, από διαγωνισμό μεγάλης εταιρείας
Sms παραπλανεί με κέρδη 850.000 λιρών

Ο παράδεισος των γυμνιστών στο Παραδείσι της Ρόδου

Παίζουν (γυμνοί) μπιλιάρδο και πινγκ πονγκ, ασκούνται (γυμνοί) στην τοξοβολία, κάνουν βουτιές (γυμνοί) στην πισίνα και τα βράδια δειπνούν και χορεύουν (γυμνοί) στους ρυθμούς της live μουσικής κάτω από τα αστέρια: οι ένοικοι του ξενοδοχείου «Naturist Angel» στο Παραδείσι της Ρόδου ζουν την εμπειρία του Αδάμ και της Εύας στον δικό τους παράδεισο, χωρίς την απειλή του πονηρού όφεoς.

Video: Πέντε M235i ντριφτάρουν στο Κέιπ Τάουν

Μία εντυπωσιακή χορογραφία δημιούργησε η BMW στη Νότια Αφρική.
Το «drift mob show» έλαβε χώρα σε κυκλικό κόμβο του Κέιπ Τάουν με πρωταγωνίστριες πέντε M235i Coupeκαι το θέαμα αντάμειψε όσους βρέθηκαν εκεί για να το παρακολουθήσουν.

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ - ΧΑΜΑΣ

Σε ισχύ ανθρωπιστική εκεχειρία 72 ωρών στη Γάζα

Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα στις 8.00 το πρωί η ανθρωπιστική εκεχειρία- άνευ όρων- διάρκειας 72 ωρών, στην οποία συμφώνησαν Ισραήλ και Χαμάς. Συνομιλίες μάλιστα αναμένεται να διεξαχθούν στο Κάιρο με στόχο τη μόνιμη κατάπαυση του πυρός.

ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ* Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας αναγνώρισε τους Ελληνες της Χειμάρας

Ο πρωθυπουργός Εντι Ραμα γίνεται ο πρώτος πρωθυπουργός στην ιστορία της Αλβανίας που αναγνωρίζει και παραδέχεται ότι στην Χειμάρα ζει ενα μέρος της ελληνικής μειονότητας.

Μέχρι σήμερα οι Αλβανοί πρωθυπουργοί υποστήριξαν ότι η Χειμάρα έχει δίγλωσσο πληθυσμό, αλλά σήμερα στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την διοικητική μεταρρύθμιση, στην ομιλία του, ο Εντι Ράμα δήλωσε

Η φρεγάτα «Σαλαμίς» μεταφέρει σώους στον Πειραιά τους Έλληνες της Λιβύης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις πρώτες πρωινές ώρες, η επιχείρηση εκκένωσης Ελλήνων και αλλοδαπών πολιτών από το λιμάνι της Τρίπολης Λιβύης - Έχουν επιβιβαστεί 186 συνολικά πολίτες εκ των οποίων 77 είναι από Ελλάδα
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις πρώτες πρωινές ώρες, η επιχείρηση εκκένωσης Ελλήνων και αλλοδαπών πολιτών από το λιμάνι της Τρίπολης Λιβύης.

Europa League: Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο - Δεν τα κατάφερε ο Αστέρας Τρίπολης

Οι Περιστεριώτες νίκησαν 2-1 εκτός έδρας τη Σαράγιεβο - Η ομάδα του Βεργέτη γνώρισε την ήττα στη Γερμανία από τη Μάιντς με 1-0
Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa League είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, παρότι δεν πάτησαν γκάζι στην Βοσνία, ήταν απόλυτα εύστοχοι και πήραν τη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην Σαράγεβο.