Αμερικανός γερουσιαστής ξεφτιλίζει ΗΠΑ-ΕΕ: "Είστε πολιτικά γατάκια μπροστά στη ρωσική αρκούδα"

Αντιδράσεις προκαλεί στις ΗΠΑ η πολιτική της Ουάσιγκτον στο θέμα της Ουκρανίας, της Συρίας και του Ιράκ, με τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα να δέχεται σφοδρή κριτική όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο ασκείται η εξωτερική πολιτική. Η πολιτική αυτή, όπως καταγγέλλουν ορισμένοι Αμερικανοί γερουσιαστές, έχει οδηγήσει τις ΗΠΑ σε στρατηγικές ήττες με τη Ρωσία να κερδίζει συνεχώς έδαφος λόγω της αποφασιστικότητας της.

Βιάζεται ο πρόεδρος της ΕΕ ο Πολωνός Ν.Τουσκ να κυλήσει η Ευρώπη σε πόλεμο

Ο πολεμοχαρής Πολωνός πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΕΕ βιάζεται να κυλήσει την ΕΕ σε ολοκληρωτικό πόλεμο και μαζί της όλον τον πλανήτη υπακούοντας στις εντολές των νεοταξίτικων κέντρων εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ που ελέγχουν το βαθύ αμερικανικό κράτος, και επιθυμούν την διατήρησή τους στην παγκόσμια κυριαρχία ακόμα και καταστρέφοντας τον πλανήτη με έναν πυρηνικό όλεθρο.

Παρβάνοφ: "Η Βουλγαρία δεν μπορεί να γίνει ‘γεράκι’ κατά της Ρωσίας"

«Η Βουλγαρία δεν μπορεί να μετατραπεί σε «γεράκι» όταν πρόκειται για σχέσεις με τη Ρωσία. Εμείς υποστηρίζουμε ότι η σύγχρονη αρχιτεκτονική της πολικής (sic) δεν μπορεί να στρέφεται κατά της Ρωσίας.

Β.Πούτιν: "Ρωσική αγορά, οριστικά τέλος, για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα ακόμα και αν τελειώσει το εμπάργκο"

Κλείνει την πόρτα οριστικά και για πάντα στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα η Ρωσία, αφού πλέον η ρωσική αγορά θα εφοδιάζεται από αγορές κρατών που δεν συμμετείχαν στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, έστω και αν το εμπάργκο κάποια στιγμή τελειώσει.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ .

Απάντηση-κεραυνός από Μόσχα για το LNG που πρότεινε ο Α.Σαμαράς: "Κάτι κρύβεται από πίσω"...

Οικτίρουν την πρόταση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για να υπάρξει εναλλακτικός μηχανισμός προμήθειας φυσικού αερίου με τη προμήθεια ... υγροποιημένουν (LNG) φυσικού αερίου ρωσικοί κυβερνητικοί παράγοντες.

Οπως ανέφερε υψηλά ιστάμενη κυβερνητική πηγή από την Μόσχα στο defencenet.gr "Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει. Φυσικό αέριο για να το υγροποιήσει να δούμε που θα βρει.

Πούτιν προς Μπαρόσο: «Εάν ήθελα θα ήμουν στο Κίεβο σε δύο εβδομάδες»!

Ένας εμβρόντητος Jose (διαβάζεται… Ζοζέ) Manuel Barroso ο απερχόμενος πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής του γραμμής τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin  να του «εξηγεί» στα… γαλλικά να μην είναι τόσο «σκληρός» απέναντι στη Ρωσία καθώς η απάντηση της Μόσχας θα είναι καταιγιστική.

«Λήθη: Ένας κινηματογραφικός μύθος» στο Ναύπλιο

Η παράσταση «Λήθη: Ένας κινηματογραφικός μύθος», παραγωγή του καλλιτεχνικού συνόλου «Θέατρο της Εμπειρίας», παρουσιάζεται για τρεις παραστάσεις στο Ναύπλιο, στο Φουγάρο στις 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Η «Λήθη» ως κινηματογραφικός μύθος είναι ένα σύγχρονο καμπαρέ, μια μακάβρια επιθεώρηση. Μια κραυγή αγωνίας σε στιγμή πανικού. Ένας παραμορφωτικός καθρέφτης στραμμένος προς το κοινό.

Ο Β. Παπακωνσταντίνου τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη για μια «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», διοργανώνουν Συναυλία στο Ηρώδειο, στις 2 Σεπτεμβρίου 2014 , με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Συμμετέχουν η Σοφία Παπάζογλου και η Μπέττυ Χαρλαύτη .

Σημαντική διάκριση για Έλληνα μαθητή από την Google

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η διάκριση για τον μαθητή του 3ου Λυκείου Άρτας Άγγελο Γκέτση, που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Google Science Fair 2014 και κέρδισε το Local prize. Η εργασία του, που ξεχώρισε από χιλιάδες άλλες ανάμεσα στις τριάντα δύο καλύτερες σε όλον τον κόσμο, στις έξι στην Ευρώπη και πρώτη στην Ελλάδα, θα αξιοποιηθεί από την Google.

Tζουμάκας προς Παπανδρέου - Βενιζέλο: Ευχαριστώ αλλά δεν θα παραστώ

«Ευχαριστώ αλλά δεν θα παραστώ» είναι η απάντηση του Στέφανου Τζουμάκα στην πρόσκληση που έλαβε για να παρευρεθεί στην εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, με ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου.

Το τσάι μειώνει τους πρόωρους θανάτους - Η τακτική κατανάλωση τσαγιού μειώνει την πρόωρη μη καρδιαγγειακή θνησιμότητα κατά 24%.

Τσάι-καφές σημειώσατε 1, τουλάχιστον όσον αφορά την μείωση των πρόωρων θανάτων από μη καρδιαγγειακά αίτια, σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα. Η τακτική κατανάλωση τσαγιού μειώνει την πρόωρη μη καρδιαγγειακή θνησιμότητα κατά 24%. Από την άλλη, η κατανάλωση καφέ δεν έχει το ίδιο όφελος, επειδή συχνά όσοι πίνουν καφέ, συνήθως καπνίζουν κιόλας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους.

«Apivita»: Η ελληνική μέλισσα που ταξιδεύει σε Ισπανία, Ιαπωνία και Αμερική


Σημαντική διείσδυση στις διεθνείς αγορές καταφέρνει η ελληνική... μέλισσα που ξεκινά το ταξίδι εκτός συνόρων, από το πρότυπο βιοκλιματικό κτίριο στο Μαρκόπουλο Αττικής. Ο λόγος για την Apivita, που φέτος βρίσκει πρόσφορο έδαφος στις αγορές της Ισπανίας και της Ιαπωνίας, επιτυγχάνοντας σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ από την επόμενη χρονιά, η αγορά των ΗΠΑ αναμένεται να έχει τον κύριο λόγο ανάπτυξης.

Αμφίπολη: Ποια στοιχεία δείχνουν ότι ο τάφος είναι σφραγισμένος * Κάθε μέρα στο φως νέα ευρήματα στον τάφο

Οι εργασίες αποκάλυψαν μαρμαροθετημένο δάπεδο σε κόκκινο φόντο και σε εξαιρετική κατάσταση - Τρεις προθάλαμοι έχουν βρεθεί κατά τις ανασκαφές - Και στους τρεις χώρους, μετά από τον τοίχο σφράγισης, υπάρχει χαλαρή αμμώδης επίχωση, ως το μέγιστο ύψος της θόλου 
Συνεχίζονται οι  ανασκαφικές εργασίες στον λόφο Καστά στην Αμφίπολη. Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ελλάδα και η αγωνία για τα ευρήματα έχει κορυφωθεί.

Μεγάλη νίκη κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ * ( picture+video )

15.000 μέλη της σιιτικής μειονότητας των Τουρκομάνων παρέμεναν αποκλεισμένα στην πολιορκημένη πόλη επί δύο μήνες - Όπλα στους Κούρδους του Ιράκ στέλνει το Βερολίνο
Μια μεγάλη νίκη στη μάχη κατά των τζιχαντιστών σημείωσαν το Σαββατοκύριακο ο ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας, με τη στήριξη χιλιάδων σιιτών πολιτοφυλάκων, ανακαταλαμβάνοντας την πόλη Αμερλί από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Τόκιο Αμυντικός και οικονομικός «γάμος» Ιαπωνίας-Ινδίας

Ο ιάπωνας πρωθυπουργός αναμένεται να επιβεβαιώσει ότι η χώρα του σκοπεύει να διπλασιάσει τις επενδύσεις στην δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
Ο ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε θα έχει τη Δευτέρα στο Τόκιο συνομιλίες με τον ινδό ομόλογό του Ναρέντρα Μόδι στο πλαίσιο της κοινής απόφασης των δυο χωρών να προχωρήσουν στην αμυντική, οικονομική

Καμία δοκιμασία δεν νικά το νέο Discovery

Συνολικά 181 οχήματα δοκιμών διένυσαν απόσταση 750.000 km! Σε θερμοκρασίες από -37 έως +51 βαθμούς Κελσίου.
Το κόστος σε χρήματα και η κούραση των ανθρώπων που συμμετέχουν σε κάθε πρόγραμμα εξέλιξης ενός αυτοκινήτου «επιβραβεύονται» με την αξιοπιστία του μοντέλου παραγωγής.

Χαμός στο Hollywood με γυμνές φωτογραφίες διάσημων * Χάκερ έκλεψε το υλικό και το δημοσίευσε στο Διαδίκτυο.

“Δεν είμαι πίσω από όλο αυτό. Ηταν τόσο βλακεία. Πολλοί δημοσίευσαν τις φωτογραφίες πριν από εμένα. Και φυσικά είπα ψέματα ότι είμαι ο χάκερ. Η φωτογραφία μάλιστα που προσπάθησα να πουλήσω ήταν ψεύτικη. Ημουν ηλίθιος που έμπλεξα σε αυτό και έχασα χρόνο ψάχνοντας και γενικά ασχολούμενος με αυτό”.

Skywalking Φωτογραφίες: Οι πιο ριψοκίνδυνοι φωτογράφοι στον κόσμο

Ριψοκίνδυνοι φωτογράφοι με χιλιάδες ακόλουθους στο instagram! Μοναδικός τους στόχος: να τραβήξουν φωτογραφίες από σημεία που κόβουν την ανάσα... Οι skywalkers είναι φωτογράφοι που δεν έχουν ιδέα τι θα πουν οι λέξεις υψοφοβία και μέτρα ασφαλείας. Σκαρφαλώνουν στα πιο δυσπρόσιτα σημεία των πόλεων χωρίς ειδικό εξοπλισμό ρισκάροντας τα πάντα για να πάρουν το πολυπόθητο κλικ.